Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mylog Hitlera. Ja godinama piškim kroz bolje od tih brkova.
Cuj Ahmeta ba , koda mi to ne vidimo. A koja je fora stvaranja bilo kojeg konflikta i povecavanja tenzija nego da se na svjetskoj bazi na svim nivoima zaradi koji dinar. Ahmete uhvati se svoje avlije, vidis da ti konstruktivni elementi iz zapadnog svijeta isti takav konflikt tebi kod kuce zele napravit. Zipa dobro!
E ahmete gurno ti ga TALIB topli brat a ti njemu :)))) , pa mamu ti svoju imas istu stvar u zemlji ali ti vise volis po drugoj rovarit...
Dobro jutro Kolumbo...Do rata u Sitiji nebi ni doslo da preko vase granice prelaze teroristi iz raznih dijelova svijeta
De malo Ahmete Damtivuglu skreni sa Taxim trga malo na Siriju, nebil malo popustili sa štrajkom.