Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina prijetnja medjunarodnoj zajednici su SAD i njihove pudlice... Poput Turske i UK. Naravno, djela ISIS-a nisu za Ramazana... Ali ISIS nema nikakav utjecaj u Svijetu. Za razliku od SAD-a...
IDIL je prijetnja regionu i medjunarodnoj bezbijednosti pa i sigurnosti u Bosni Hercegovini. Sad ce moji Bosnjaci (pojedini) reci: "Ma Turska je Americki pijun". Nije ni meni drago sto su sve svjetske novine pa i KLIX puni ISILa ali valja nam se suocit s a stvarnoscu i osudit zlocince. Osuda braco, osuda...to se trazi od nas.
Nesto mi ovde nestima i pravo mi nelogicno da takve zvijeze kao ovi ISIL-ovci izgube toliku popularnost za tako kratko vrijeme.
zabole nas pedu za ove cia vijesti
turska ce ka tad platiti za sve sto se ubija u iraku ili sirije i to nikada nece ni iracki ni sirijiski narod zaboraviti, a inace narod na balkanu najbolje poznaju turski mentalitet i historiu Bogu hvala, takodzer su i glupi i izdajnicki arapski vladari koji su izdali palestinski narod prije 60 godina za to odgovorni neka dragi Bog kazni i ponizi sto vise.
ja se zaista izvinjavam, ali ovaj gospodin LAZE KO PAS, zatosto svaki nepismen covjek zna da ova gospoda DAIS-OVACA koriste granice turska da bi usli u iraku i siriji.. i to je svima poznato , neznam kako ti gospodin ahmet tako nesto kaze je li on misli da je narod toliko glup da ne zna kakva je uloga turska u ovih zadnje tri-cetiri godina u regionu. i koliko je do sada muzila glupe arapske vladare za to , i koliko im je fakturisla te usluge, odnosno izdaja.
...jarane, malo ti pogrešan nick :)
Ima li šta novo na klixu ??? Pucanje,bacanje bombi,političari jedni te isti , srbi.ekstremisti.muslimani.slike istih k..vi iz istih kafića svake subote,rat,rat,rat,rat,zbadanje noževima, još pucnjave.. Pa hoćui li pročitati šta veselo da se i moje lice nasmije nakon dugo vremena???
...nebih da smetam...ali...izostavio si hrvate..dokle ta majorizacija?
jasta... pa zar mislis da je slucajno takvo depresivno ispiranje mozga,uzeo se kesh pa se mora opravdat taj prljavi novac.red saobracajki red politicara i korupcije pa red straha terora i idila,pa malo crne hronike i u krug,tema na balkanu uvjek istih i to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ček, jesam li dobro razumio...asad je kriv što mu se međunarodni terorizam naselio u siriju? ...opet, dobro je pa nije milošević kriv...