Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sa 14 nisam ni pomišljala ni na poljubac. Bilo mi je bitno samo da se igram. Tek sa 17 sam počela dečke gledati "na drugačiji način". Sad i je 19, i još sam djevica, jer to ne želim uraditi, samo da bih se riješila, kao da je himen neki teret. Ne znam šta je danas... Kako se neko s 14 može seksati?
TALIBe, zašo pišeš "All'ah" s apostrofom?
Upravu si.Muhammed kao poslijednji All'ahov Poslanik i All'ahov miljenik jedini je imao pravo da ima više od 4 žene.Za sve ostale muslimane taj broj je ograničen na 4 osim kao što kažeš a dobro si informiran da musliman može imati i robinje,ratne zarobljenice sa kojima možeš stupiti u seksualni odnos.U pravoj islamskoj državi robinje se mogu kupovati i prodavati.Npr. poželim srpkinju koju je je moj brat Omer zarobio u ratu a prodaje je,odem do njega i kupim je i uživam u njoj.U Islamu se ništa ne krije sve je transparentno makar munaficima bilo mrsko.
osim toga mozes imati sex van braka sa zenom koja je ratni plijen i nije muslimanka - isto po primjeru muhameda.
mozes imati 4 zene ako si obican smrtnik. ako si muhamed, mozes ih imati koliko hoces, ali je preporucljivo da se zaustavis na 11 zena.
ne sex prije braka
@Zakon Šerijat nije neki moj zakon.Kao što sam naveo Šerijat je Zakon našeg Gospodara tvorca ovog svemira iznad nas. U seksualne odnose može se stupiti,stupanjem u brak.U brak se može stupiti kada muškarac napuni 15 godina a žena sa prvom menstruacijom. Po ovom zakonu muškarac može oženiti 4 žene,bez nekog vremenskog ograničenja između svadbi.Tj možeš odjdenom oženiti 4 ako imaš uslove za održavanje,i ako si momčina. Zato nama impotentne ateiste nameću samo jednu da bi zaliječili svoje komplekse i sujetu a višeženstvo nazivaju nazadnjaštvom.Sada se valjda tako impotencija naziva. Ali Šerijat se mora u potpunosti prihvatiti ne samo dio,ali time se ništa ne gubi nego samo dobija.Informiši se o Šerijatu i Islamu.
muskarac kad god hoce, a zena kad dobije prvu menstruaciju - npr ajsa od 9 godina sa starim jaracem od preko 50
TALIB Na temu ovog clanka a u vezi tvog komentara jedno pitanje. Sa koliko godina se smije sexati po tom zakonu? Pitam cisto informativno!
naslov je kriza zesca - bolji ste od avaza. naslov daje utisak da je rijec o medjusobnom seksu izmedju 14-togodisnjaka. nigdje veze.
Hehe Pa kakvi su vam to zakoni kada ih svako malo mjenjate? Kako sutra čovjek da veliča tu demokratiju i njezine zakone da se ponosi njome da je brani argumentima da umre za nju kada će sutra da bude potpuno drugačija??? All'ahov Zakon je jedan i nemjenja se nikada.Savršen je za sva vremena,za sva podneblja,za sva mjesta, za sve narode,za sve kulture. Zakon je savršen jer dolazi od Savršenog.Zagledajte se u nebo u ljetnim danima i uvjerite se u Njegovo savršenstvo.Par zar da ne slijedim Njegov Zakon a da slijedim zakone onih koji zadnji par stotina godina kolonizuju,porobljavaju,pljačkaju cijeli svijet?Demokratija i ostali laički zakoni su produkt zavedenih umova.Budite razboriti slijedi zakon vašeg Stvoritelja.