Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Abu Bakru al-Baghdadi svaki dan ode u Internet caffe I gleda njegov profil :) :) :)
ČULI STE JUČER NAJVEĆEG ISLAMSKOG POGLAVARA IZ EGIPTA,KOJI JE REKAO,DA SE OVAKVO ZLO NIJE POJAVILO U ZADNJI 2OOO GODINA.Voli bih kad bi naši Bošnjaci malo više digli glas protv ovoga zla nad zlima.
ima najnoviji iphone za to ba :)
zakleo sam se... u bioskopu baš... kad porastem biću Salko dinamitaš :)
https://www.youtube.com/watch?v=H4KEqgcGV1w :)
Za sve vas koji tvrdite da su ISIL i AL-Kaide Americki proizvod i sve ovo teorije zavjere. Imajte na umu sledece: 1 - U Teoriji zavjere svi bi trebali raditi cutati i nikome ne reci nista , zar ne. Pitanje: kako CIA moze znati da Bin Laden, Fadil-al Zarqavi ili AL-Baghdadi nece progovoriti i obajviti na Tweeteru - Vi ste me obucili, vi ste me platili, radio sam za vas. A svi su likvidirani!! Pa tako i ovaj djecak - Vi ovdje tvrdite da je radio za CIAu sta li? Ali izgubio je glavu a da ne kaze ni rijeci o tome. Ne zaboravite da je skoro kompletno vodjstvo Al-kaide u Afghnaistanu i P likvidirano, u Iraku takodje, osim AL-Baghdadija a da li iko ovdje sumnja da ce i on biti ubijen u dogledno vrijeme? Hoce ! I Vi to znate. I znate da ce ga ubit AMerikanci ili Iracka vojska i on ce umrijeti i dozvoliti dozvoliti da ga ubiju oni za koje je radio. Ma dajte molim vas !!! Pricajuci ti pricu vi ste najbolji advokati i ISILu i AL-Kaidi. Pa oni se ne brane od osuda koliko ih vi branite
ovaj djecak nema sa IDIL-om vjerovatno nista i zapravo su jako interesantne biografije francuske brace i njega. Svi gubitnici, bili u zatvoru, drogirali se itd i svi ubijeni da nemaju kome sta reci. Ovaj momak je ubijen ko zna kada. Rat u Siriji je poceo tako sto su Ameri (uz pomoc i obuku saudijskih gnjida) obucili profesionalne ubice i poslali ih na krovove zgrada da ubijaju koga stignu a sve u svrhu izazivanja kaosa. Prave krivce za Pariz i Kopenhagen treba traziti medju takvim, a ne medju sitnim kriminalcima i gradskim narkomanima.
I jos nesto. Ako me pitas jeli me vise strah nekih tamo bradonja sa kalasnjikovom koji su eto odjednop postali vojna velesila i osvajaju milionske gradove ko nista, ili onih koji nadgledaju citav svijet i bukvalno mogu prisluskivati sta radis u spavacoj sobi i imaju beskonasvo interkontinentalnih raketa itd itd. onda ti moram reci da su mi ovi drugi daleko sumnjiviji.
Ocigledno da je fazon s pasosem izlapio, pa sad s fejzbukom.
IDIL je Hollywood i ova sve je da "opravdaju" Vanredno stanje koje su "Demokratije" uvele, a da se to bas ne objelodani. kad smo bili mali bila je Buka, danas je to IDIL. Da ova budalastina moze ovako dobro da funkcionira kod odraslih ne bih vjerovao. Totalni nadzor (NSA) i totalni, neprestani rat (protiv bradonja i terorizma)
E , qurcu mom se on zakleo sad kad je zube " iskezio " ... Teška mu ilovača bila ....
Islamske teroriste su ti kao neki "Superhero", uvijek se pojave onda kada nekome trebaju.
"Osumnjičeni Omar Abdel Hamid El-Hussein" "Policija nije zvanično identifikovala napadača koji je otvorio vatru na učesnike foruma" Nebih me začudilo, da je se njegova zakletva tek poslije smrti pojavila na FB...
Nije li im vodja umro
Neka su ga roknuli a dole na divljake poslati vojsku da to sredi,a vaš sto opravdavate ova sranja u zatvor pa truni jarane.Islam donosi zlo u cijelom svijetu...
Malo sam se krivo izjasnio kada sam napisao da Islam donosi zlo,nijedna vjera nedonosi zlo ako se krivo netumaci a u ovom slučaju se puno krivo koristi...A poslace se vojska i sredice se to ali dolazi problem po europu sto europa prima izbjeglice iz tih zemalja a nikada neznas ko je od njih neki radikalista i kada će te dignuti u zrak zbog bolesnih ideja, zato treba oštro sa njima i nema druge....
Kakva vjernost insanu kojeg ulema ne poznaje. Jučer postavljen od obavještajnih službi, i glavni emir. Kako mozes ubijati ljude tek tako, dati prisegu tek tako, kako su to isprani mozgovi, koji tumače vjeru po svom nahođenju, sto je neispravno. IDIŠ je produkt obavještajnih službi, sa cime se ulema slaže. ISLAM je operisan od takvih insana, koji bi ubili i mene koji sam musliman, samo zato jer se ne slazem sa njima.