Za sve vas koji tvrdite da su ISIL i AL-Kaide Americki proizvod i sve ovo teorije zavjere. Imajte na umu sledece: 1 - U Teoriji zavjere svi bi trebali raditi cutati i nikome ne reci nista , zar ne. Pitanje: kako CIA moze znati da Bin Laden, Fadil-al Zarqavi ili AL-Baghdadi nece progovoriti i obajviti na Tweeteru - Vi ste me obucili, vi ste me platili, radio sam za vas. A svi su likvidirani!! Pa tako i ovaj djecak - Vi ovdje tvrdite da je radio za CIAu sta li? Ali izgubio je glavu a da ne kaze ni rijeci o tome. Ne zaboravite da je skoro kompletno vodjstvo Al-kaide u Afghnaistanu i P likvidirano, u Iraku takodje, osim AL-Baghdadija a da li iko ovdje sumnja da ce i on biti ubijen u dogledno vrijeme? Hoce ! I Vi to znate. I znate da ce ga ubit AMerikanci ili Iracka vojska i on ce umrijeti i dozvoliti dozvoliti da ga ubiju oni za koje je radio. Ma dajte molim vas !!! Pricajuci ti pricu vi ste najbolji advokati i ISILu i AL-Kaidi. Pa oni se ne brane od osuda koliko ih vi branite
ovaj djecak nema sa IDIL-om vjerovatno nista i zapravo su jako interesantne biografije francuske brace i njega. Svi gubitnici, bili u zatvoru, drogirali se itd i svi ubijeni da nemaju kome sta reci. Ovaj momak je ubijen ko zna kada. Rat u Siriji je poceo tako sto su Ameri (uz pomoc i obuku saudijskih gnjida) obucili profesionalne ubice i poslali ih na krovove zgrada da ubijaju koga stignu a sve u svrhu izazivanja kaosa. Prave krivce za Pariz i Kopenhagen treba traziti medju takvim, a ne medju sitnim kriminalcima i gradskim narkomanima.
I jos nesto. Ako me pitas jeli me vise strah nekih tamo bradonja sa kalasnjikovom koji su eto odjednop postali vojna velesila i osvajaju milionske gradove ko nista, ili onih koji nadgledaju citav svijet i bukvalno mogu prisluskivati sta radis u spavacoj sobi i imaju beskonasvo interkontinentalnih raketa itd itd. onda ti moram reci da su mi ovi drugi daleko sumnjiviji.
Prikaži sve komentare (71)