Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
v.eh.ab.ije će vam kar-ati seke dok ga vi dud.late za prijem u civilizacijski krug Pokak.im vam se u usta eur.opejska
Multi Sodoma - Multi Gomora Mozete kako hocete, al\' ne mozete kolko hocete!
eto, bosanci, sad su vas pederi okružili sa svih strana, uskoto ćete i vi doć na red ;)
Hajmo svi heteroseksualci na ulice mahati zastavama....ima li to logike? pa naravno da ne....!!!! Ne vidim razlog zasto bi ovi pederi i lezbače činili isto !
Pricaju dvojica vehabija -Bili ti meni poflautao? -Sto ne bi? Nisi vlah, halal je! :-)
ne ljudi slave,zasto da se neko stidi ako je peder ili zidov ili musliman.mi smo u evropi nek bude ko sta hoce.sloboda svima meni niko ne smeta
po islamu nije zabranjeno biti peder,potrazite KHUSRA na internetu,to su tranzvestiti u pakistanu i afganistanu.oni plesu kod talibana na njihovim zabavama,posto je zenama zabranjeno da plesu.
Koje smo mi civilzacijsko dno. Kod nas treba organizovat V.e.h.a.b.i.j.a Pride u Sarajevu, pa da efendija Cerić ocjenjuje ko ima najljepšu i najdužu bradu. Žalosno.
Biće i kod nas kad vehabije otvoreno bez stida priznaju da su upravo ONI najvećii PEDERI. Onda će nam oni predvoditi paradu. Nek\' se zna ko(me) je najveći .:D)))))
znaći brzije dana će i kod nas!?? ha ja... ako smo multi .....ovo multi ono... onda neka... a ako nismo .. nek vidi svijet koja smo zatucana stoka........ p.s. meki torabi će dijelit vodu ........ ućesnicima.... za 20 km... flašica...