Pravo glasa ima 36 miliona ljudi
0
Danas izbori u Španiji: Izvjesna pobjeda desničara?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjelo nešto što je gotovo u cjelini propalo u 21. vijeku? I ti si rahat od pameti...
Boze sacuvaj :/ Zivjeo Komunizam!
dakle krstaški fašisti ponovo dolaze na vlast u Špainiji.....
jao kako ste mogli ovom slikom ilustrirati vijest!! desnica koja ce skoro sigurno pobijediti ovdje nije ta sa slike! igrom slucaja 20. novembar u spaniji se obiljezava godisnjica smrti Franciska Franka i radikalna desnica njegovi sljedbenici na taj dan izlaze na manifestacije i to je sacica ljudi. desnica koja ce pobijediti je puno bliza centru.
živjeli desničari ! (tj. man.ijaci, ubice manipulatori, ped.ofili ... )
DOLE ljevičari (tj. ateisti, pederi, travestiti...)!
SAMO =>>>>>>>>>>> SPANIJOOOOO P.S. Spanija, parike patlidzan i buranija. Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokoila (Dodik, Lagumdzija, Tihic, Ljubic, Bosic, Covic)