Sidnej prekriven pijeskom
0
"Dan kad sam se probudio na Marsu"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se zove bozije davanje covjek misli da je sila na zemlji pihhhh to nije ni mali djelic prema bozijoj sili, predlazem da se molimo da vulkan ili jak potres se ne dogodi jer onda liepi moji mozeta zamisliti scenario... tuzno ali realnost.
j e b em ja tebi kompetnu fami liju jel ok maca, ja sam ga pitao jer svako ko ide u Irak ide uglavnom da radi za plaćeničku vojsku (Blackwater), a Blackwater je teroristička organizacija gore čak i od Alqaide, optužena za ubistvo više desetina hiljada civila, zato sam ga pitao.
@APOKALIPSA rat je za takvi kao sto si ti,,, jadniiiii.!
vracajte se iz tudjine, sve je to sarena laza
STA SE SVE IZDESAVALO U JEDNOM DANU U aUTRALIJI (PO OVOME TEXTU) 1. PJESCANA OLUJA 2. POZARI 3. ZEMLJOTRESI 4. POPLAVE JOS IM SAMO RAT FALI... A S OBZIROM DA IMAJU DOSTA HRVATA, SRBA I BOSNJA... BICE I TO, SAMO STRPLJIVO... :D
a šta si to radio u Iraku D ebi lu ??
@ZEKA hoce li mi neko objasniti sta znaci kada napisete -sad cu ovo kopirati- ili nesto u tom smislu....fakat bi volio da znam hvala
Uz malo srece za godinu dana jedan od najvecih problema ce mi biti pijesak u Sidneju i paklene vrućine.
Ha,ovdje bi idealno bilo zamijeniti objektiv na dSLR aparatau!? :) :)
ja sam ovo vidio u iraku, svake godine se desava bas u ovo doba, i izgleda jako jezivo.
haj bogati malo pjeska sta fali, a sad cu da ovo kopiram pa ozezi