Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja lično nemam ništa protiv (kao i ogromna većina korisnika Interneta u cijelom svijetu) prikupljanja informacija. Ali sam najoštrije protiv svih oblika cenzure (kao i ogromna većina korisnika Interneta).
nik harvej, kako mozes o necemu diskutovati i davajti koje kakve izjave, kada kako i sam kazes ..NISU MU POZNATI DETALJI..Kazes protiv nacionalne sigurnosti, odobrena civilizovana opcija djelovanja protiv neprijatelja.. TI SI JEDNA OBICNA NULA, TI I SVI TEBI SLICNI.. TI neznas sta je > FLAMEX, STUXNET OLIM. IGRTE ITD. Ti si postavljen samo da mlatis praznu slamu i da zajedno sa zapadom i cionistima pricas GLUPOSTI..CIO SVEJET ZNA DA SMO MI SVESNI SVIH VASIH ZAVERA I LAZI, VI SE GRDNO VARATE U VASIM PROCENAMA, I KO CE BITI PORAZEN I GUBITNIK TO CETE BITI vi seronje jer vase vrijeme je isteklo vase lazi i licemjerstvo vise nema mjesta u pravilnoj politici svijeta, LAZI PRESTAJU.. NIK VRATI SE PONOVO U SKOLU I NAUCI NESTO.
obozavam kada nam netko tko ne zna ni sta znaci tci/ip, pocne objasnjavati o cyber ra.tu ... iako se i.ran.ske ho.dze razumiju u firewalle ko Mara u kriv k.u.r.a.c, ovo je ipak previse su.plje