Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunističkodiktatorskoteroristički Assadov režim treba uništiti u potpunosti
Sirijci su fin narod, i jako mi je zao sto im se ovo desava... Zao mi je sto ovako lijepu zemlju razorise... Dolje Asad i rezim...
znaš onu zadnju želju?"neka komšiji crkne kava" sve je to folklor ;) ružno ali tako je
šo bi njima bilo bolje nego našoj djeci?
Umjesto da nama bude bolje nek i njima bude gore
Jadan je ovaj narod...
Jadan je svaki koji napusti svoju zemlju i svoj prag.
@kraftwerk, ja sam svjesna i sama sam jedna od tih...svejedno mi je zao da mi je to bio jedini izbor za neki normalan zivot( ta se tako izrazim).
Jad, jad jad i samo jad!!
Nažalost, znamo tačno šta ih čeka...
upravo tako, surovo ali istinito...
Zapadnjacka propaganda protiv Assada i trazenje opravdanja u agresiji koja slijedi od SAD-a i Izraela. Kao sto Putin kaze, svi znaju da je hemijsko oruzije upotrebljeno i svi prstom upiru u Assada, a niko nema ni trunku dokaza.
Smaraš s propagandama. Izmišljaš, pretpostavljaš, teoretiziraš, nemaš činjenice. A u to vrijeme djeca Sirije umiru zbog napada njihovih državljana.
Tako su govorili i milosevicevi simpatizeri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
postačete nacija nepismenih kao što smo mi postali.
samo nek ste postali nacija..makar i nepismena
ovaj srbin, se mora umjesati pa makar....momak je strasno zao, nije mi jasno zasto tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)