Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas ubijaju orangutani u odijelima vec 30 godina
ginekolog,ma pusti više te izlizane fraze.Djeluju glupo.
Gdje neće kad radi 22 sata dnevno za 5€, od umora dobro je vidio išta...
Ovo je tek početak...
Man vs Machine
Voimja Oca
pa logično kad su svi mali i kockasti
Nemojte ga popravljati vec ga dajte nama da ga ubacimo u skupstine u vakde u stranke da pocisti lopovsku gamad
Spavas li mirno Svarcnegeru Arnolde
Ako se u istom prostoru trebaju naci covjek i robot, onda se koristi takozvani cobot (collaboration robot), dosta sporija, slabija i skuplja vrsta robota. Ulazak covjeka u isti prostor sa robotom je uvijek losa ideja...
Ovdje se ocigledno radi o gresci tehnicara, jer ako bilo koji senzor nije u funkciji nema sanse da pokrene isti. Samo moze biti programska greska i sl.
savio ga ko origami
Ubij zakolji da robot ne postoji!
Hihihihi, visoko-tehnoloska neovisnost o ljudskom faktoru, komercijalizacija veca, veca produktivnost, rentabilnost , pohlepa, DAJ MI VISE, DAJ MI VISE, za manje para radniku, ne trebam ga nikako, hihihihihi, HOCE TO KAD SE COVJEK IGRA BOGA!
Mora se uzeti u obzir da je ovaj robot tako programiran da eto samo uzme kutiju i prebaci je dalje. Pitanje je kako ce tek biti kada se u buducnosti proizvedu pametni cipovi koji se sami programiraju i preprogramiraju citaj misle, uzimajuci u obzir kompleksni sistem robota covjeka u buducnosti.. Iako iskreno ljudska rasa nije ni drugo zasluzila nego da se unisti sama ili od neke trece sile.
Poslati robota u hag na suđenje zbog genocida nad ljudima
I tako je pocela era dominacije AI nad čovjekom.