Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kobilo nemoj nas ti braniti od terorizma
kako misle da će se to oružje upotrijebit, vjerovatno opet onim isprobanim tehnikama pakovanim u kovertama... dalekometna balistička biološka raketa BBR Kuferta 1 ...hahah...ma.t.er vam paranoidnu američku ! samo traže neke načine i izgovore da napadaju države i narode po dunjaluku i prave pljačkaške pohode ! prokleti potomci majmuna i svinja !
Koji je ova klintonka monstrum to je nevjerovatno
Pa najbolje je resenje da se ide od skole do skole i ko god ide na casove iz Hemije i Biologije da se hapse i u gvantanamo salje. Ja mislim da je to Posteno
@Ampak nema se sta ici u knjizaru,na netu u pdf sve ima.Iskreno ja trazim knjigu o osnovama gerilskog ratovanja na srpskom ili bosanskom,ipak je za mene biologija visa matematika.Uostalom nedaju nam ni kuhinjske nozeve da drzimo u kuci,sve plijene,dok se ravnogorski pokret naoruzava do zuba.Prava krstaska politika.Okrivljuju iran za nuklearke a sami posjeduju milione megatona.Reko sam ja,da treba uvest novu mjernu jedinicu za licemjernost,i nazvati je je 1krscanin.Ali braca iz Alqaide ne odamaraju.Ampak bolje uci sufaru,jos malo pa ce ti nacionalni jezik bit Arapski.. .)