Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije onakvog "performansa" u crkvi, kao i dvije godine zatvora za to, za psihički razvoj tvog sina mislim da je najbolje da ostaneš u zatvoru dok ne postane punoljetan.
Eh draga moja , ne izdrzavas ti kaznu u Bosni pa da ides kuci za vikend , nema veze kakav si kriminalac . Za tvoje grjehe ti bi ovdje dobila godisnji odmor .. Mozda i narukvicu..
Tako i treba. Neka idu sad Killari, Merkelici i drugim zlocincima sa zapada za koje su radili, pa neka ih one spasavaju. One nisu feministkinje, one su sluge najzlocinackijih zapadnih rezima i njhovim imperijalistickih aspiracija
treba tu kuchku srilovati