Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ljudi, te žene tamo, koji primitivizam, uz dužno poštovanje prema svima, ali ovi su zaostali dva vijeka. Najmanje.
Baš primitivizam
Ovako izgleda Nip vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ispade sad da se čitav rat i destine godina borbe vodilo oko burke? Niko ne navodi neke političke ciljeve, nacionalne, društvene ili kulturološke...već eto staviće ženama burke i to je to.Mimo toga nema nekih promjena?
Ovako izgleda Nip vlast
Ova kleptorkatska vlast je 20 godina krala, dok je narod zivio u bijedi. I u heroinskoj zavisnosti. Pustite Talibane, neka vladaju, i zavedu red. lako ih je zbaciti sa vlasti, ako ne budu postovali prava zena, i ako uvedu Serijat.
Ljudi prate hidžretsku godinu, doci ce za jedno tristotinjak godina ta moderna prava.
Da nebi tite,jos bi se u bosni nosile feredze,gradjanska bih,a i mike neda,hihihi..
PROČITAJ i spoznaj istnu !! https://senzor.ba/talibani-indijanci-danasnjice/
Odmah otvarati lanac butika HM burke shop
Ko nema burku ode glava
Primitivci neobrazovani.
Ali i ovo je golemo. Ostavili ljude na milost i nemilost.... I sada svi izvještavaju :/
1 nuklarka risjesava sve
slobodno trziste -talliban verzija 😁
Kratke gaće duga brada kalašnjikov ambasada
ljepota
Moram se nasaliti mada je ozbiljna tema. KUPUJTE IH U FRANCUSKOJ...tamo su pravo jeftine.
sta reci...zar toga jos ima?
Stop muskom sovinizmu, zatucanosti i izivljavanju na zenama!
Nisam neki vjernik,niti podržavam ove sektaše ali kod nas je normalno da je žena što više gola da ne kažem da se u zadnje vrijeme i počelo "tjerati" žene na golotinju jer čim se malo više oblači odmah je predmet ismijavanja,a kod njih je normalno da je obučena.I onda oni primitivni?Od kad je odraz ženske emancipacije manjak odjeće na ženi?
Jadne zene, a tek je pocetak, sta ih jos ceka...uzas