Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je njega brus li razvalio
Time je Obama porazen, dje ce ko s Chuckom
klasični američki rasisti...
E moj Norrise mi smo ti već u toj tami 1000 godina,i čeka nas novih hiljadu godina,kod nas sunca na kraju tunela nema.
On je bolestan i sajko slucaj, poslije borbe sa Brus_Lijom njegov mozak je malo vise koroziro.
reklama za obamu...kada ovakva \"intelegencija\" prica!!!
Kao da je bitno ko ce biti predsjednik, kompanije ce nastavit vladat i naravno vodice u sve dublji izopaceni imperijalizam i kolonijalizam. A predsjednik je samo pijun ako ne i manje. Pozdrav svim pravim ultra desnicarima i protivnicima globalizma danasnjeg.
Prosto je nevjerovatno kako ljudi iz BiH a i oni iz RS-a (posto Republika Srpska nije u BiH) svaku, ali bas svaku vijest na ovom portalu uspiju komentarima svesti na medjureligijsku netrpeljivost!!! Chuck Noris i Barack Obama nemaju nikakve veze sa onim sta vi kometarisete a ponajmanje sa Turcima!! Moj vam je savjet: osnujte neki forum koji ce se zvati: mrzim muslimane, turke, srbe, hrvate, i sve ostalo, pa pljujte i bljujte makimalno jedni na druge i jedni o drugima!!!!
@Realista Halo, medjede, skini se vise sa Klixa, na koji god clanak da kliknem izletis ti s nekim nac*ion.alistic.kim komentarom. Tebi je izgleda stvarno dosadno u zivotu, mogu misliti kako bi se ti osjecao kad bi ostao bes svog n.ac.ion.alizma, bio bi ko siroce posto nista nisi napravio u svom jadnom zivotu pa nesto pokusavas time kompenzirati.
\'\'Uzivajte svjetski j.e.b.i.g.u.z.i, Bosnjak svaki za marku se guzi, sto maraka ,pedeset eura, to je za vas jedna pica tura, mozes zguzit Bosnju kapitalca, ako su ti m.u.d.a. ko u jarca.\'\'
Pa sta ste ocekivali, to je Chuck norris, Chuck Norris odredjuje koliko će mandat trajati, Chuck je iznad zakona, ako on kaze da nece trajati 4 nego 1000 godina onda ce tako i biti. XD A sad ozbiljno, Chuck, mnogima si pao u očima zbog ovog.
e vala sam maksuz dosao da vidim komentare :D
E,realista jeli feslija u prevodu znaci kurcina?:)
Chuck Norris didn\'t loose his mind, his mind lost CHuck Norris!
za realistu i ostale: 500 godina. preljepa vreman aaa???
\'\'Moj Norise caki ,Caka, kritikujes svog Baraka, ali ima jedna kvaka, kod Bosanskih Poturaka, ljube guze,dobro puze, pred onima sto ih guze, iz toga je niklo trnje, po svoj Bosni ,i Hercegi, tesko ga je istrjebiti, bez zezene vatre ljute, ................................. moj Norise- caki Caka, ubila ih hrdja svaka.\'\'
E moj realisto, ja najbolje znam ko je koga i u sta guzicio 500 godina. Zamisli molim te 500 godina! Ma glup si ti da bi znao koliko je to 500godina. Da provjeris DNK sve bi ti bilo jasno. Bacio bi gusle pod halu i prihvatio se zurle.