Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sada svi oni kO ZNju gdje je on i sta je on vecerao itd pa dokle ove ameropi.ckine propagnde GDJE JE MLADIC KOJI JE MNOGO VECI ZLOCINAC
daj Boze da otkrijes gdje je ona srpski bradonja mladic
Mladic je nigdje drugo nego u sred Sarajeva, eno ga drzi bordel na grbavici zove se XXX_kuca i jedna od njegovih najboljih cura je ceca koja se rado guzi s po sarajeva, salu nastranu ameri sigurno znaju gdje je, dodik sigurno zna gdje je, tadic apsolutno zna gdje je samo se ceka onaj perfektni trenutak da se uhapsi da se dobije sto vise politickih poena.
Epa svaka čast Amerikancima, kalkulanti su veliki...tako znaju i gdje je Mladić, tako trpe Dodika jer kalkulišu, Dodik umjesto da surađuje sa njima, on se kune u SRPSTVO kao Osama što se kleo u Sveti Rat.
tooooooo Roki sampione :D
osama=mladic=najgori sljam i otpad od sopstvenog naroda
Ziv sam!!!
...ali dobro karaju... .Sinoć su me guzili ... i mene i moju mamu ..........
EJ KAKO SAM PRNO KOLJE ZA OCI!!
srbi smrde..
aman zene
www.fudbalizacija.com
@opet mislim da je ipak vjerski radikalac, bin laden veci zlocinac mozda nesto blizu caucesku i tita, i upetljan je u bar milion ubistava, ukljucujuci klanje djevojcica koje su se nasle u skoli. ali bradnonja mladic je isto vjerski radikalac koji reba da se ugazi cizmom covjecanstva.
Eh i ja sam to isto pric\'o prije par godina.
jao mene budale........