Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD CE POCRKAT OVA PAHCAT LAZLJIVA
vidite busha isto ko krmak
hahaha bas je sou ova stranica hahahaha kakvi komentara ima hahahaha nema nas na daleko
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd !!!
AKO SE NASTAVI SA OVAKVIM TRENDOM, ZA 50 GODINA CEMO IMATI SAMO AMERICKU POVIJEST I AMERICKU KULTURU. Jadne mi buducnosti.
Koja je ovo lakrdija. Spomenuli sve za Normandy-day, sve osim nasih. I Belgijance i Holandeze i Cehe pa i Slovake cak i Kanadjane, a nas nigdje kao da mi nismo ucestvovali na strani Alijanse takozvane. Sramota. I ti Amerikanci su dosli, samo da da Sovjetski savez nebi oslobadjo Evropu. Ma gade mi se oni i njihova dvolicnost. Sve znam ali covjek nemoze da ostane ravnodusan na ovo
slusaj mali, ako te jos jednom vidim da napravis zijan neki, ima da te sa zemljom sastavim
sta je picke skinuli ste komentare kod sampiona???
jes jes upravu si hahaha
ko da otac govori sinu nesto
i jeste debil nezna dvije sastaviti
bush izgleda kao debil naspram chiraca