Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISLAMSKI VERBALNI DELIKT ?! zapad i sloboda govora, uhapse nevine ljude koji nikome nista nisu radili ! fuj, licemjeri zapadni ...
Vrijeme je za akciji Maoča
Detektovani vehbosi ex-Efendija i 1 drugih
reuf i 2 drugih
na ovu temu se skupili Cetnici isto ko muhe na govna :)
kao i vehabije i ostala govna
ali pogotovo Cetnici :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
napade na nacionalnom nivou !!! zašto me to ne ČUDI ??????????????????
Ovi radikalni islamisti, teroristi i fundamentalisti vrlo brzo mogu doprinijeti novom ratu u BIH, ko ce spreciti Srbe u RS-u da se brane? ili Hrvate u Hercegovini da potvrde granice Herceg Bosne i da se zastite ?? samo sto ovaj put nece biti heljp boznia nouv, jer je ocito da su svi protiv islama, islamista, radikala i fundamentalista, kako Evropa tako i svet
Zasto me vredjas? oces li mi poceti dirati i psovati majku? veru? sta je sledece? jeli to vasa multi kulti bosna koju zagovarate? seti se samo protesta u federaciji kada je skoro celi nas mup izasao na medju entitetsku liniju razdvajanja, i sve ce ti biti jasno, ako mislis samnom olemisati, nadji kulturniji i lepsi recnik ;)
@Rale_BL, Hahaha "Seti se samo", pa vi ste napreavili dramu, iscenirali ste ugroženost. Glumili ste strah. Odlično su vam došli protesti u Federaciji, da se "osjetite ugroženim"! :))))))) Sjedi -1.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)