Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte im državu i slobodu,to je rješenje.Dopuštate da budu u logoru,da se šire židovska naselja na njihovoj zemlji,da se ub.ijaju,zatvaraju,ruše kuće.Ovo je mala pomoć i nastavak patnje Palestinaca.
vidim da si antiilsamki nastrojen,pa mi te zao..
ne znam odakle vam info da istocnjaci zive u evropskim zemljama na socijali,to je glupost ziva,nece svabo ili francuz raditi za tebe. To samo postoji u takvim glavama kao sto je tvoja
@ampak vi naftu od Iraka, Libije trenutno kradete primitivac......ti si bolestan i trebaš se liječiti....
@sveder naftu vam uredno placamo a osim nje u musl. zemljama ni nema nista vrijedno pa mi nikako nije jasno o kakvoj pljacki vi muslimani cesto pricate ?! da se kad vas ima sta opljackati ne bi milijuni vas dolazili na zapad i trazili socijalu kao i ovi iz hamasa ...
@ampak nek se ovi tvoji divlji barbari povuku iz država u kojoj su muslimani većina....živiti od pljačke...ajd sad pozz
@@ampak vidim i ja, socijala majka ... samo, tesko da ce socijalci ikada pobijediti u ikakvom dzihadu, valjda je bar to jasno ?!
ne
\"... kako bi se osiguralo funkcioniranje Palestinske samouprave koja ima hronične budžetske poteškoće.\" a da islamisticka bagra pocne konacno nesto i raditi, mozda bi \"hronične budžetske poteškoće\" prestale ?! ideja vrijedna razmisljanja, ne ?!
prviii