Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce malo! :(
Dusa draga! :(
Srce malo, svaka cast !!! Ko je udario 2 negativna komentara, šuknem mu ga majki 2 puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zalosno...
Zar ne vidite da ovakve "vijesti" imaju za cilj da napadaju osjećanja čitatelja, kako bi se pokušao promijeniti njihov stav u vezi situacije?
Zar ne vidite da ovakve "vijesti" imaju za cilj da napadaju osjećanja čitatelja, kako bi se pokušao promijeniti njihov stav u vezi situacije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo što sam rekao ...laž medija.. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2561748/Picture-four-year-old-boy-attempting-cross-desert-Syria-Jordan-young-refugee-separated-family.html
uh.***te
ne razumijem kako je moguće da dijeta samo luta pustinjom, siguran sam da se radi o namještaljci ovih humanitaraca....gledao sam emisiju kako fotoreporteri imaju grupe sirijaca za slikanje i kako se to ustvari na montira da izgleda užas a sve montaža...ne kažem da je dole normalno , ali ovi reporteri uveličavaju
ko lupa minuse ebem ga u glavu http://www.dailymail.co.uk/news/article-2561748/Picture-four-year-old-boy-attempting-cross-desert-Syria-Jordan-young-refugee-separated-family.html
Ko je kod udario minus na komentar od korisnika svadjalica02, dabogda i on i njegovi svi ovako bježali.
@nalix Pa vidis drug koja je to bagra, to su ove jajare koji imaju samo yaya da pisu preko tastature. A to znamo ko su jel tako ?!? Sellam za ove moje.
Patnja i patnja, žalosno !!! Djete drago, ni krivo ni duzno !! Ovi sto rokaju minuse su 100% asadove pristalice, buuuuuuuu Koji ste jadovi jbt.... Sellam za sve koji razumiju ovu situaciju.
namješteno nema veze sa istinom http://www.dailymail.co.uk/news/article-2561748/Picture-four-year-old-boy-attempting-cross-desert-Syria-Jordan-young-refugee-separated-family.html
Kad ovako nešto vidim imam samo jedan komentar: OTIŠAO JE OVAJ DUNJALUK TRI LIJEPE PIČKE MATERINE.
Evo jedan zanimljivi video iz Sirije koji nije laž. Islamisti zadavili djevojku. Radi čega točno, ne znam. http://www.youtube.com/watch?v=JYYGxOkUBRM http://www.ibtimes.co.uk/syria-isis-jihadis-publically-strangle-girl-death-not-conforming-sharia-islam-graphic-images-1436502 http://www.liveleak.com/view?i=273_1392085522 Ali to CNN neće stavit.
"točno" hajd na index pa prosipaj šuplju. Ima zločina na obe strane al 90% dolazi od Asadovih monstruma
Najobičnija laž. http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape/public/content/images/2014/02/18/marwan18214_0.jpg?itok=1u_8MLzh Nije se uopće odvojio od kolone.
100% laz.
Evo vam i dokaz za moj prethodni komentar http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-26231631 http://news.bbcimg.co.uk/media/images/73054000/jpg/_73054164_6a988f97-6ddf-4443-bc2e-a04b23e9e20e.jpg
Ne kuzim kakav utjecaj mogu imati ovakvi članci na čitatelja? Koji je cilj toga.. razjasni ?
Jesi li slijep? Možeš i ovdje pročitati većinu komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Žalosno :(
dusa draga,..imat ce traume citav zivot...najvise djeca ispastaju,ni kriva ni duzna :(
nadam se da ga ceka puno vedrija buducnost... mace malo... jbm ti rat i ko ga zelio, u dusi mu bio, pa dok ne umre sa sobom ratovao!
Tugo moja...