Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd sta ima veze, svoju je nije tudju.
oni su pravi TERORISTI
@LaBomba Majmune, pa ako već za nešto imamo svoju riječ, treba je koristiti umjesto tuđica koje su ionako preplavile naš jezik. Ako si već htio naći zamjerku, mogao si spomenuti ovo \"korišćenje\", no to se može oprostiti ako uzmemo u obzir da je sama vijest preuzeta sa SRNA-e.
Strasno Boze :( :(
Nije racunar nego kompjuter.
vlo su pametne
But she is still her friend.
ne do ti dragi allah da mi cackas po fejsbuk profilu da si mi na oko izaso, odmah cakija sudi!
Subhanallah sta nam ova tehnologia uradi.Pa zar je moguce da dijete moze dici ruku na majku i takvo nesto da uradi ,pa normalna stvar izgleda da moze jer je to zapad.