Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ''šupljaka'' nije atentat ?!
našlo dijete naapolju eksploziva i postavilo na sef...garant
Česi??? Jel ono dobri vojnik Švejk bio Čeh??? Jesu ona dvojica...A JE TO...Česi??? Jest,tako je....mislim da je svaki komentar više suvišan...I posljednjoj ludi je jasno ko je ovo odradio...M.ss.d...da me ne banuju....
dosle bombe same valjda neki cifut postavio ;)
da je normalan ne bi ni bio diplomat u zemlji koja ne priznaje Palestinu jer da se podsjetimo Češka je glasala protiv primanja Palestine u UN!
nije pokusaj atentata,vec uspjesan atentat... koji ste vi mo....
"Eksplozija se dogodila kada je pokušao da otvori sef..." "Nije poznato kako je eksploziv dospio u stan diplomate. Istraga je u toku. " Kako onda zaključiše da nije atentat?
zamisli da se ovo desilo izraelskom ambasadoru,kakve bi onda bile reakcije :),pola svijeta bi optuzili vec