Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JBM administratorima sve po spisku, zato sto ne filtriraju komentare !!
Najvise volim Ruse,ali u komadima,hahahah. Akcija,5plus.
neka tebe ILINKO nek si ti nama Bosancersos
tijesan ti je u sestre paksu al je opet fino
http://www.youtube.com/watch?v=B5pb3wnY2-M POCNITE GLEDAT OD 20 SEKUNDE ; )
pojaseve mozete naruciti postom a urucice vam ih bosnjacka balerina zvrk hanuma.
Mi Srbi smo krvolocne horde primitivnih ub.ica i sile.dzija a sto se tuce terorizma srbi i srbija su monstrumi karpatskih vampira. Srbi i Srbija = TERORIZAM I FASIZAM.
Srbi su genocidni narod. Oni su opasni za civilizaciju i covjecanstvo.
novi butik za pojaseve se otvara u ferhadiji,bosnjacko udruzenje preporod odlucilo je da stavi u promet pojaseve skrojene kurban-bajramskih kozica i domaceg dinamita iz gorazda.pojasevi se prave u svim mjerama a prva generacija djece obucena u gornjoj maoci vec dolazi krajem ljeta.letaci ce biti odlikovani vijencem hrabrosti a na onome svijetu ceka ih a\'lija da presjece vrbcu i pusti ih da udju u sobu sa djevicama,bujrum svim dobronamjernim bosnjacima,cijene su povoljne a besplatne pojaseve ce dobiti najzasluzniji.
jok,mozda se rus aleksandar bacio hahahahahahahahahahah
Pali ste vi na glavu u S.r.e.b.r.e.n.i.c.i.....a da da da sve su to bili nedužni mladići,ma nisu znali ni šta je puška...sve civili,a po K.r.a.v.i.c.a.m.a. i okolini klali vanzemaljci...ko vas ne zna....
ko ti je rekao da su muslimani????
ti čečenski muslimani su gori od svih cigana. treba ih sve izbrisati sa lica zemlje. rusi, pobite ih sve do zadnjeg.
Bosnceros, Za tebe je dovoljno i 24 cm.
zasto mrzis BiH? Volio bih iskren odgovor...Ako moze da ima neke logoke..