Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bobe, ye.bem ti djecu nerodjenu, Amerika je jedan od rijetkih prijatelja ove zemlje i bez njene pomoci BiH danas uopste ne bi ni postojala kao nezavisna suverena drzava, pa makar i u ovakvom obliku u kojem danas postoji. Naravno da imaju svoje interese, ima ih svaka drzava, ali najvaznije je to da su trn u oku poganoj rusofilskoj vlaskoj ga.madi poput tebe. Sve dok je tako, dobro je. Za Ameriku cu se zabrinuti onda kad olos kao ti pocne pozitivno pricati o njoj.
Oni su, kao i brojne druge grupe, udruge i NVO-i finansirani od strane Amerike, precizno, od strane Kissingerove firme National Endowment for Democracy (NED), koja radi na destabilizaciji Rusije i svih drugih temalja gdje imaju interes (uključujući BiH)...
a onaj što je na tviteru podržao nerede u Londonu je dobio srazmjernu kaznu 2 godine ćorke?