"Perfidni instrument represije"
0
Castro: Gadafija su ranili bombarderi NATO-a
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je coek ljudina
cika Kastro ti si sacuvao svoj narod od ovih Americkih i Evropskih demona koji siju smrt po cijelom svijetu ali koliko ce dugo i Kuba da izdrzi je pitanje.......ali svejedno svaka cast !!!
mojne tako pojednostavljivat pricu. ne kazem ja da je sistem na kubi zlatan, ne kazem da nema crvene burzoazije i tamo, ali ne zaboravi jedina latinoamericka zemlja u kojoj nema golih i bosih, nema se, kokuzaneri se pravo, al je skola, sport i zdravstevna zastita dzabe jarene moj. a ne zaboravi da oni zive bjedno i zbog izolacije koje im je amerika i zapadni svjet puko jos prije vise od 30 godina. i heo te patak oni i dalje imaju odlicno razvijenu medicinu, tehnicke studije...itd itd. ne zaboravi niko nije go i bos tamo, a otidji u sve ostale juzno americke zemlje pa pogledaj sta je jaz izmedju bogatih i siromasnih pa onda pricaj o kubanskim guzonjama
Puno toga ti ne kontaš. Ne kontaš ni da je bolji i kvalitetniji život na Kubi nego u BiH.
Ne kontam ove kojima je Castro idol... Siguran sam da niko od vas nebi pozelio da zivi na Kubi.... Ne vidim veliku razliku izmedju Kube i BiH. Dok politicari zive u vilama i vozaju bijesna auta narod gladan, kako u BiH tako i na Kubi. Ne kazem da je americka diktatura ispravna ,ali vala ni kubanski sistem nije nista bolji.
Selam El Comandante!
Samo ne kontam što se ove šugo-komunjare lože na Fidela, ovaj Gospodin je njihovog masona i crvenog fashistu zvanog Tito od.y.e.b.o. davnih dana.
castro nikada javno nije izjavio da je komunista vec socijalista. kuba ima male kolicine nafte a sve do nedavno su je vadili (naftu) kanadjani. gadafiju je valjda bilo za 42 godine trebalo da bude jasno da je kraj neminovan. jedino je mogao malo da amortizuje tj ne dozivi ovakav kraj.
hebajga, pukli su hAmseri u Zalivu Svinja,al su zato Pukovnika zaklali ko svinju.
castro ti si meni tito!
Americi je u LIbiji uspjelo ono što u Zaljevu svinja nije
Jos jedan nevjernik i kjafir ,doci ce ubrzo red i na tebe jer Al-lah je taj koji odredjuje i upravlja .
zivio ti nama Fidele jos 100 godina....i tvoj Raul.... a libijci ce tek da vide koliko su glupi, kako ce ameri da im uvedu pogubljenicku demokratiju....
VELIKI ČOVJEK I VELIKI KOMUNISTA, ŽIVJELO SAMOUPRAVLJANJE !!!
Za pohvalu
Svaka cast na komentaru, evo gledam humaniste i onu zenu sto pomaze narodu po cijeloj BiH a sve sama radi, tacno volja jednog covjeka - zene moze puno promijeniti, a sad zamisli volju vise ljudi kakve bi pozitivne promjene nastale.
Kuba nije priznala Nacionalno prijelazno vijeće i povukla je svoje diplomate iz Tripolija. kad bi naše pi.č.ke iz vlasti ovo uradili, prvi dodik veliki srbin koji brani gadafija ne bih uradio... mi smo smjesni ba