Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam stekao potpuno drugaciji dojam o tebi dok si nama krojio kapu žvaljo
@zarijatidubokovic ja nisam musliman kao sto izgleda mislis
Naravno da su pomućeni umovi, Bildt je uvijek bio na strani Srba.
@Zilot Naravno da su crnoputi i neoprani pripadnici vlaške pogani prije svega hemijsko-biološka opasnost po zdravlje ljudi koji ne bježe već 500 godina od sapuna kao vi :)
dragi karl, hoce li ti biti lakše da te zovu pederom?
Carl (na švedskom) znači Srboljub
mozes nekom stoput valjati (kao sto si njima), al nemoj jednom i odmah oni tebi tako.
Ahihihihihihihihi. Koja demagogija. Pa ovaj čovjek je dovoljno rekao o sebi, svojim lobiranjem u Švedskom Parlamentu kada je otvoreno bio na strani manjeg BIH entiteta.
@Zilot Na tvoju žalost vi SMRDI ste na strani DONJE PIPE OSUNEĆENE HEHEHEHEHEHEHE
.....on je opaki filosrbin.
svi oni koji su bili u nasoj zemlji i pametovali vako nako niti su bili ni pro ni anti nekoga nego samo prosebe i svog dzepa
Sto znaci, Srbi i Rusi kritikuju Blidt-a jer po njima, on nikada nije zalio "Srpske zrtve"; a oni sami nikada nisu zalili Bosnjacke i Hrvatske zrtve rata. Mislim da se to zove na engleskom:HYPOCRISY!
srce mi se cijepa zbog ove vijesti, evo ne mogu sebi doci i prisjede mi kafa od jutros......