Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto ih ne bi poslali onima koji su im donijeli demokratiju, ............................ ?
jedino pošteno rješenje
Misliš da sretniji ne bi bili demokraciju baštinit kod svoje kuće ... ? ? ? Samo da ih ovi kozoyebi ne smetaju ... ! ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva je razlika između političara i parenja mačaka? - Nikakva, ni manjeg ku*ca, ni više dreke! :)))
koja je sličnost između s*bina i bicikla? i jedno i drugo rade samo na lanac :)
Portparolka Evropske komisije Nataša Berto izjavila je da ugovori o readmisiji, koje je Srbija zaključila sa EU, daju pravo članicama da vrate ne samo građane Srbije kojima je odbijen zahtev za azil već i „građane trećih država“. A to su izbeglice iz Sirije, Avganistana i drugih zemalja. - Zemlje EU imaju pravni osnov da vrate sve izbeglice za to jer cela EU ima kolektivno takav sporazum o readmisiji sa Srbijom. Kad je reč o režimu viza, odnosi sa zemljama izvan EU regulisani su sporazumima o readmisiji, koji obavezuju te zemlje da prime nazad imigrante koji ne dobiju azil u EU. Cela EU ima kolektivno takav sporazum o readmisiji sa Srbijom - rekla je Berto.
Stara ravaku Evropa,da ti se zivot zgadi. Tudje resurse koriste da bi se bogatili a kada stigne racun niko se ne hvata za dzep.
Sve do jednog ih kucama vratit! Muskarce ! A zene mogu ostati,nema problema :)
što se palite na svaku klixovu objavu na svaku vijest iz svijeta jeste klošari bjednici bez muda i časti prdite iz rupa bezveze sve vidite a nevidite dalje iz tora u kojem i serete i jedete te bakir te fahraon te duduk te mošnić kurac palac na kraju balade popušite njima svima a lafo intelektualci. .al u kurcu
uoči današnjeg sastanka lidera EU zelim da izdam sledece saopstenje: liderima EU, u svoje ime kao i u ime gradjana BiH izrazavam zabrinutost zbog izbjeglicke krize, kao i nadu i veru da ce lideri EU primiti sve nas BiH gradjane u svoje tople i bogate domove
Mnogi su se naivno skontali "prošvercat" ...??? Pa logično je da će EU prihvatit izbjeglice koji su u potrebi, a normalno da će oni birati tko može ostati od ovih "ekonomista"... Da je drugačije BiH bi sad imala cca. 200.000 stanovnika + Bakir, i svi bi živili na Poljinama i imali uredno vodosnabdijevanje ...!!!
Sve proizvode iz EU vratiti sa granice nazad. Vratiti ljudima komunizam a ukinuti demonkratiju.
NISU TO IZBJEGLICE, MIGRANTI, AZILANTI VEC DZIHADISTI.
Onda bi morao da vtaris 80% migranata!?
Kojim kućama?
Cameron uoči današnjeg sastanka lidera EU: 1. Ekonomske migrante vratiti kućama 2. Poslati vodu gradjanima Sarajeva inace glavnog grada male pustinjske drzave Bosne