Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože budale, pa on stvarno nije normalan!
Ne ponovio se nikad!
Ovaj mora da se maznuo kakvom opasnom drogom...
Bio si i ostaces najveci sin SAD!!!
Osoba koja je Ameriku stavila pod veliki upitnik ....?? Antipaticna persona koja je citav svijet dovela na mnoga iskusenja.....?? Pamtice se samo po losem , nikako po dobru. Nadovezujem se na poslednji dio komentara gospodina \"penzioner\"
bus ti si naj vise nanio zla ovoj planeti idi cibe
Sretne i berićetne dane provedene u penziji želi Vam svaki pošten i normalan čovjek ove planete i da Vam PIO FBIH/RS isplaćuje penziju i da od nje živite!!!! Ono po čemu će ovaj čovjek biti upamćen su ratovi, pomaganje bogatunima, krize koje je sam izazvao, i na kraju ostat će upamćen kao živi primjer da i idiot može biti 8 godina na tronu svijeta.
Bushe, brate, i da je od tebe, mnogo je.