Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hahaha pa vi i dalje gledajte u Saudijce ko u bozanstva...paganizam i pogan nikad iz njih izaslo nije....najveci barbari na planeti.
sve što ima boju cigića nemre bit dobro. aman jarabi.
saudijska govna, oni i jesu stvorili ove vehabije
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Ma ja... Rusite svoje, idioti jedni. Ne treba vam niko - rusite svoje, ubijajte svoje... Pu, pogani !
Šarane devetnaesti, upravu si sto po sto (100%) tj. sto procenata
u ovom clanku svaka recenica smrdi...mogli ste malo ukljuciti vijuge
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad su Omeru r.a. rekli da prekrije i uljepša Kabu zlatom i svilom,heh on se osmjehnuo i rekao tako mi Allaha preći su mi gladni stomaci braće muslimana.....
drinski andric ne razlikuje riječ tužba od rijeci koju on koristi to je legalni nacin da svaki građanin štiti svoja prava koja ugrožavaju takvi kao on. Nije ni čudo što po genocid noj tvorevini hapse ljude neselektivno kao 92 toliko znaju o pravu. A administratoru opet skrećem pažnju da povede računa o ovim koji siju mržnju i neargumentovano napadaju sve.
buldožeri su postavljeni kako bi srušili zgradu POKRAJ mjesta na kojem se VJERUJE da se nalazila poslanikova kuća
Ovdje vidimo da ne ruše kuću koja je MOŽDA njegova, već zgradu POKRAJ mjesta
Ovdje vidimo da ne ruše kuću koja je MOŽDA njegova, već zgradu POKRAJ mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u islamu kazu samo Bog i nista vise.
tacno zbore, al' hajde to recite ' vjernicima', koji samo citiraju muhamedove izjave ( a pitanje je da li su njegove) u takozvanim hadisima. niko ne cita kuran koji je bozija rijec, a hadise su ljudi pisali. saudijci sto se tice ovoga imaju pravo. ako ste vjernici citajte kuran i nista drugo.
Fuj!!!
Koliko vas klanja 5 vakata redovo, makar farzove? To je ono oko cega se trebate brinuti, a ne oko kuce za koju se ulema nije slozila da je to rodna kuca poslanika s.a.w.s.
Pod jedan ovo je stara informacija, koja je demantovana, a pod 2, odakle vama informacija da je ono sto se predstavlja u medijima kao kuca poslanika s.a.w.s, zaista kuca u kojoj se rodio. Ulema i historicari se nisu slozili oko te cinjenice, a klix nasao da bude dusebriznik.
kakve veze ima grad u kome se on rodio! to se spominje u svetoj knjizi da ga je grijeh rusiti, mjenjati i tome slično! To trebamo i od njegovog grada da napravimo svetiste, sta vam je ljudi
slika Islama
hehehehehe huhuhuhuhu hihihihihihib neprocenljivo
Ma jok ba, vehabije su pravi muslimani...
Najjace je ime kompanije Saudi Binladin Group bas ono ostavlja utisak uspjesne kompanije moto firme je " Rusimo ono i sto se ne smije " Pretvaraju svetiliste u turisticki centar...
kad ti pare udare u glavu...
Nisam vjernik ali da se uniste historijske gradjevine iz nekoga perioda da se prosiri da moze imam svoju guzicu tu ustoliciti stvarno nema smisla