Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUJRUM U BOSNU......
Maksimalno licemjerno. Bugari i Rumuni su nakon prijema njihovih drzava u EU postali najveci problem drzava srednje i zapadne Evrope. Ljudi rade na crno, nit poreza, nit' doprinosa, po parkovima spavaju u grupicama po 20-30 ljudi, rade za 1€ po satu i onda na kraju dodje ministrica da spasava te iste zemlje
Mislim da balkan narod vise ljute ove izbjeglice sto znaju da na balkanu nema nafake i hladno prolaze prema EU, ostavljajuci veliki upitnik za narod sa balkana u smislu "gdje ja to zivim". Vec od 1.og dana kad kroci u Njemacku,Svedcku,Dansku njegova je milja maraka minimum mjesecno.I to nije tajna nikaka, izbjeglice guglaju,internet,telefoni logicno da trazis spas gdje si naj sigurni. Iz minute u minutu..
UNITED STATES AIRBORN DIVISION
kao da ce neko od njih ostati u Bugarskoj.....
A sto ti nesretnici odma ne idu u bugarsku manje je granica i lakse je proci kud ce vamo
KO DA VE VAS KO PITAT ZELITE LI?