65 godina poslije izdavanja knjige
0
Buddy Elias: Anne Frank je bila drugačija, pomalo divlja
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas bih volio da procitam sta pisu palestinska djeca u poslednjih 50 godina.
NISTA NOVO, PISALO JE HILJADE DJECE SVOJE DNEVNIKE, DOZIVLJAJE PRICICE, I BiH ALI SUI IH PISALA I DJECA LIBIJE, PALESTINE, RUANDE, VIJETNAMA ...
Normalno,pa ona usopte i nije napisala.Ta knjiga je PROPAGANDA poturena svijetu.Ko zna ko je taj dnevnik stvarno napisao. Za one koji misle da je ovo glupost,rapistajte se o Prvom Zidovskom Kongresu odrzanog 1897 kada su vec tada pravili plan za Israel. Velika sanse je da je Hitler sam bio Zidov i da je Holokaust namjerno napravljen da bi natjero Zidove da pobjegnu u Palestinu i naprave Israel. E zasto je ta zemlja toliko vazna?E to je pitanje koje svi bi trebali da se pitaju,zasto toliko posla na stvaranju Izraela,jedino ako tu imas nesto veoma vrijedno za te Zioniste.
ekvivalent tome je negiranje genocida u srebrenici
Anne Frank,necemo te zaboraviti . Nikad !
..ali njen rođak Buddy Elias još uvijek ima jasna sjećanja na svoju prijateljicu iz djetinjstva. Krasno receno :O
to sto si prijavio mozes objesit macku o rep, prijavljivala sam ja vise puta ovdjje i nikom nista:(
Djubre barbarsko, koja je razlika izmedju smeca poput tebe i divljaka koji su lajkali tvoj sramotni komentar od onih divljaka koji su takve stvari govorili npr. o meni i mojim sugradjanima dok smo bilu u opsjednutom Sarajevu? Tvoj komentar sam prijavio stranici, a kada zakoni malo bolje prorade tobom i takvima ce se baviti policija i psihijatrija.
zidovka, muslimani su mirni i nisu zivahni!
a sta ce hanume iz Srebrenice napisati kad su nepismene ?
ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje :(
Ana Frank pametna napisala knjigu o svom zivotu/dogadjajima drugog svjetskog rata. A sta su mame Srebrenice do sada napisale?
Iamas li jarane kakvog damlatinskog prsuta? Ali domaceg, mojne mi donositi iz prodavnice. Hvala!
ma p.o.s,e.r,e.m vam se na anu frank... koji je ona k,u,r.a,c da njenu pricu svi moramo trpiti pored miliona gorih i potresnijih prica...
@lazni ampak, Sta sijo rafidijo ? Sta ti je sija ? Ili je vrat ? Ocito si negdje u inostrantvu gdje si o frakcijama saznao tek sa engleskih internet portala, a da do tad a ni sad ne znas kako se na tvom jeziku kaze to \"sija\". I nesto ti hoces da kazes i pricas...
vi ste bolestan narod nema vam pomoci
@lazni ampak sijo rafidijo, ne petljaj mi se u koncepciju, lista prioriteta i neprijatelja je svima poznata i javna ! a Te.heranske Hodze i sije rafidije, skupa sa Mesarom iz Damaska, su na najvisem mjestu din-dusmana krstaskog NATO saveza!