Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj clanka nepovezanog..
\"nakon što je izgubio obje ruke dok je navodno postavljao bombu `90-tih\" kako se namjeravao javiti na telefon ? :)
toliko njih ima u bih koji ku kandidati za BRUTALNO UBISTVO, bez milosti da se ova jadna zemlja vise ocisti od pogani koja njom hoda
Pa koga roknut a ne Bossa,,da se dodje do prevlasti..cccc razmisljanja
tjelohranitelji su uglavnom samo bacanje para
Ovako svi završavaju koji su sa tekvom reputacijom,čuj šef!? Pa da si bio šef ne bi tu ležo ko pas lutalica.Čestitam ubicama,jer znam da će i oni ovako završiti-samo se rokajte.
Hahahhaah...Fazlija ga rokno iz Londona
The Mafia never forgets!
Tebe Fazlija slučajno fulio i ti ga sad kao nešto braniš.
jos mu govorim da se ne zaje:ava,on opet
Što je najsmješnije, ti misliš da si smiješan. Obriši se oko usta slinavče
A jedan Pirke je morao biti ubiven...
vako mi trebamo one nase sto su na vlasti smaci m.a.t.e.r im j.e.b.e.m, kakav ih k.u.r.a.c naprvai i kakva ih p.i.c.k.a izbaci
tako ti je mali moj kad puca talijan
svaka država ima svoju mafiju,samo naša mafija ima svoju državu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam vođa Camore i krijem se na Ciglanama prodajem paradajz , 1 km = 1 kg Bujrum ;)
@ Zujo Munja pa mobilnim :D