Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo ljudski izrodi!?Strasno
Pa naravno da je musliman nece budista sigurno pucati
To su zatucana plemena sirom Azije, Afrike, J. Amerike, ovde pricamomo o bolesnim ljudima koji su se dograbili civilizacije a znamo kome pripadaju najradikalniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trump pobijedio!
@Muha997 Na osnovu cega kazes da je Trump rasista? Pusti CNN i ove ostale sta laprdaju. Za sve sto je pricao, bio je u pravu, pa i za radikalni islamski terorizam. Pogledaj malo sta je on govorio, al samo on, unazad 30 godina, i nemoj citati sta mediji prenose da je on govorio. S druge strane, imas milion klipova i izvora, i izjava i svega da je Klintonova najgori moguci izbor. Anyways, sad nema nikakve sanse da on ne pobijedi na izborima.
Primili su posljednji metak
Sta je ovo? Bilo juce 20 a danas 53 ???Pobio pedeset trojicu s puskom ??? Ima li tu kakvog obezbjedjenja? Kako je uopste usao s puskom? Svasta...
sta god da je njegov motiv, terorizam, mentalna bolest ili nesto trece, cinjenica je da prilican dio komentatora ovo otvoreno podrzava ili bar onako hinjski opravdava i mene jeza hvata upravo od toga. sta je vas motiv za takvo zlo??? covjek je nagora zivotinja.
...izliv religije u mozak. tko nam dobro poznato na ovaom nesrećnom balkanu.
nevalja u Amerku ići , tam se puca, jok ba !!!
tekbir -ALLAHU EKBER
KOJA JE KAZNA ZA HOMOSEKSUALIZAM? Šeri'at naređuje smrtu kaznu za one koji čine ovaj grijeh. Ibnul-Kajjim, rahmetullahi 'alejh, spominje da su ashabi Allahova poslanika, sallallahu 'alejhi ve sellem, jednoglasnog mišljenja da se takva osoba treba pogubiti.
serem ti se na seriat i na um taj pogani koji ti dozvoljava takvo misljenje
serem ti se na seriat i na um taj pogani koji ti dozvoljava takvo misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sad se zove pucnjava? Nije teroristicki cin? Nije musliman pa nije ni terorista...
ama nek je Omar ,,, pa kud puklo da puklo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,policija namah našla da je to počinio neki ludi Omar a ne kristijan ili Stiven ,,,,,,,ma ja ba .......
slijepi i ignorantni ljudi su najopasniji.. .nadji se koji si od te dvije grupe, ili si mjesanac obje
@1od10posto ništa od toga dvoga jarane ,vjeruj mi , al fakat neke stvari mi pravo idu na nerve , uostalom nisam bio tamo i ne znam sta se desilo !!!
Samo ne znam sto se mi muslimani odmah pravdamo komentarima, zaboli me sto se neki Omar nafuro da uzme stvari u svoje ruke i pobije 50 nevinih geyeva, jesu razvrat al ipak su nevini (nisu nikoga ubili).
sad ce tek Trump da dobije glasova ... koje stimaljke ovo je smijurija vise postala
jelde? i ja mislim O_o
pa nije moj caca idil napravio ... vec oni sami ... cim padne vrijednost dolaru izbiju negdje neki sukobi ... ameri prodaju oruzje ili zastitu i dolar se vrati ... a ovaj put izmisljanjem ove grupacije teroristicke su rijesili malo ajmo rec dugorocnije probleme sto se tice prodaje oruzja i samo im rusija mrsi konce ... nije americi u interesu da se unisti isil vjeruj ti meni ... ni mrznja prema njima pa ce vakvih scena za kratkovidne ljude poput tebe u buducnosti da bude jos na tone
čovjeku je bio ispran mozak. takvi su najopasniji za društvo. ako se pokaže da je teroristički napad povezan sa religijskim extremistima najviše štete će nanijeti običnim religioznim ljudima. 50 mrtvih neće uništiti ni ameriku ni homosexualce, samo će povećati mržnju.
konacno jedan normalan komentar
Talacka kriza? Znaci ubijeni su u stvari vecinom od strane policije .......
Otkud njemu pravo kao muslimanu da sprovodi Allahove kazne? Zar neće Bog to kazniti na drugom svijetu? Ovo više nema smisla, previše poremećenih ljudi. :(
Debil idiotski... U ž a s ....