Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt je jako opasna.
bas mi je zao nastradalih
zalost....jadan narod
italija je blizu. nasi nesposobnjakovici bi se makar mogli skontat koga i kojim redoslijedom ce moliti za pomoc jer naravno ne postoji ozbiljan plan niti sredstva za slucaj ovakvih katastrofa. ili ce kao u poplavama "momci u teniskama" biti u centru paznje.
I još uvijek se trese.
@lik55555555 gledam na onoj stranici CSEM-EMSC prije ovog katastrofalno od 6.2 bio samo jedan manji od 2.2 kao nagovještaj, a od tada ih bilo jedno stotinjak malo blažih, baš dugo se sliježe ta zemlja...žao mi ljudi, još više djece.