Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim, ne idu. znaci da je moj raniji komentar obrisan.
idu li ovdje komentari prvo na cenzuru?
Pisu na jeziku koji se govori u ovoj zemlji, a to je srpskohrvatski, koji neki danas nazivaju bosanski tj. bosnjacki jezik.
..sarajevo-x i dalje luta u otkrivanju novih rijeci...Sad malo uzmu od srpskog, pa malo od hrvatskog, pa ono sto je ostalo od turskog i \"heto\" jezika...Samo cesto slabo \"ukompnuju\" rijeci u recenicu kao sto je besmislena ovaj rijec \"NEUHRANJENIH\". Vjerujem da su htjeli reci GLADNIH, pa im je to malo zvucalo prosrpski, pa su odustali.. Ali me cudi da nisu upotrebili pojam \"NEUTOVLJENIH\"... Mozda ih to asocira na nesto sto ne vole, a vole krijuci da mezete..., a mozda im je glavni urednik Abdulah Sidran, a zamjenik Marko Vesovic. Inace vijest je apsurd jer najnovije statistike govore da TRI CETVRTINE STANOVNSTVA ZEMLJE GLADUJE, SAMO SE TO MALKICE PRIKRIVA-DEMOKRATIJA, JAH......