Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi nece biti jasno zasto se ljudi u.b.ijaju zbog zemljista, novca i imanja.. Niko nista u grob nece odnijet...
Meni u svemu ovome najvise zao bicikliste, jer jedino za njega znam da je 100% nevin :S
ARAP NIJE ISTO STO I MUSLI_MAN...neki dan u granap u gradu ulazi ARAP i uzima flasu JACK DANIELS-a. Isto kao sto mi bosnjaci imamo komunj_are, autono_mase, bali_je...malo je bosnjaka musl_imana ali ne damo se.
dragi su mi arapi
kod arapa novac i zene znaci da ti ode glava .. osnovono pravilo za nas u inostranstvu je da sa arapima i turcima nema poslovanja .. kupi auto od arapa ili turcina i nema teorije da nije vratio kilometrazu
slobodan kudistan,jedan nezavisni kurdistan.kurdistan kurdistancima pozdrav HRNJICA
Smjesno, da je zbog imovine nebi ni djeca prezivila. Ovo je najvjerovatnije obavila neka tajna sluzba.
koja stoka nemoguce kaze zbog imovine kodaceje ponijeti sasobom kad umre stoke jedne jadna dijeca sad
zna se što ih je likvidirao, osveta brate: http://www.montrealgazette.com/life/moment+crisis+Marois+shows+Quebecers+formidable+poise/7196005/story.html što ne pišete o engleskim teroristima koji su prekjučer pokušali atentat na premijerku Kvebeka?
Nekom krstaskom fanatiku je smetala ova muslimanska porodica! Nista vise! Nema nikakve koristi od ove istrage jer ce ionako na kraju reci da je bila \"svadja oko nasljedstva\", a ne sto se stvarno i desilo...
JA ne znam ništa, meni je zike samo rekao da odnesem jednu kovertu na određenu adresu, da je tu predam, i primim kofer i vrati mu isti! Ja ništa ne znam, stvarno! Meni je život otišao dođavola!
A njegove veze sa Sadammom, i neke stvari koje je Sadamm ostavio na povjerenje njemu?
Krstaški teroristi i ksenofobi su ubili ovu Iračku familiju... Sve drugo je laž.
Cia je odradila svoje...
opet vehabije