Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim idiotima oduzeti državljanstvo i nikada ne dopustiti da kroče na teritorij Bosne i Hercegovine! Odmah hapsit i ***rtovat!
330 je cifra od prosle godine, trenutna je 470.
upada u oci kako preko dana, znaci u toku radnog vremena vrvi na portalima od cetaljcica socijalnih slucajeva a bosnjaci i katolici pocinju da dplaze tek pred vece. nece vlasce teze od kasike nego daj kakve pljacke to je vise njihov stil.
svako ko radi za svoj hljeb je u osnovi pozitivac
Ljudi ovo su sve rezije do najsitinijeg detalja. Kako samo vodeci mediji u svijetu imaju prvi informacije od tamo. Sve izrezirano i planirano kad ce koja vijest bit plasirana. Nisi cuo usima, nisi vidio ocima, nisi bio tu onda i ne vjeruj u te vijesti.
da je ovo istina onda nebi bilo razloga za bilo kakvu brigu Sta je 330 levata naspram 2 miliona Bosnja...vise ima britanaca (originalnih)
opet klix-ovci u sluzbi prezentacije ORKI !
Tacan broj se nece nikada saznati, a eto oni izbrojali 300, a sumnjam da ih ima i 20 iz BiH. A zna se sta raditi sa tim olosem kada i ako se vrate. Postoji zakon pa na robiju od 30 godina pa nadalje.
Po meni, trebalo bi svima koni hoće omovućit da idu tamo ...??? Tamo im priredit vatrenu dobrodošlicu i O B A V E Z N O zabranit povratak... To je jedini način da se riješimo ovog zla . . . !!!
To su Bosanski bukvalci, na vjestima im procitali idil, oni mislili idi pa otisli :)
sto izmisljaju jebli mamu svoju, nema ni jedan bosanac u Idilu, mozda ima par osoba koji imaju bosanski pasos ali to nisu bosanci
Iggy sta hoces ti od mene, smaras brate
vrlo pouzdana novina ...
vas dvojica mi se ne kacite na komentar sa debilima se ne vrijedi raspravljati
slusaj debile balavi otac ti je u kavezu prodji me se idi se raspravljaj sa nekim drugim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
doktori, inžinjeri, naučnici... iz iraka i sirije na sve moguće načine pokušavaju otići na zapad, a ove budaletine odoše na istok. kako fantastično kreiran socijalni filter.
Allah ih nagradio
gdje su dokazi......al was mediji zawadjaju...glupi srbe i glupi bosnjo...ccc
Ovaj mossad više ne bi trebao biti tajna organizacija, bar ne u zvaničnom nazivu jer sve ovo što rade je tako ofirno i providno. Znamo da su kreatori svih mogućih zala . pu pu pu pu....
smrt vehabijama
smrt drogerasima nacionalistima i lopowima ;-)
Vidi se da imaju sve podatke pošto ih oni i plaćaju i obučavaju.