Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje su to budale...
nije sreca para puna vreca "to znaju oni sto je imaju"... svaka budala ima svoju zabavu...
normalno da je psihopatama/sociopatama sirom svijeta najdraze u rat ici. kada se na to nakalemi religija i fundamentalizam kao opravdanje "svetog" pohoda, dobijes ovakve tipove.. normalno da mu je najradosniji trenutak u zivotu bio odlazak u "dzihad", koji ludjak ne bi jedva docekao da ubija, siluje i pljacka, sve pod okriljem borbe "za islamsku drzavu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova budala je bar posten,ne svidja mu se britanija i lik isfurao iz nje,a ne ko neki koji stalno pljuju po zapadu a zive u njemu i ne misle se vratit u svoje vukojebine.
to je barem pošteno :D
umri sto prije da takvi bilmezi i manijaci ne hodaju po ovom nasem dunjaluku.
To su pravi muslimani ! Allahu egber !
Halo bolan KLIX! Kako možete pisati ovakav proljev??? "odlučio otići u džihad" ??? kakav bolan džihad? ovo nema nikakve veze sa džihadom!
Sehid na cekanju :)
Diljem nazadnog dijela Federacije ovaj je idol malim Moošnjacima , a mlade Moošnjakinje bi najradije sa njim u sex džihad :))))
ijao studenta u cvijetu mladosti... zadnjih 25 godina pokusava da studira, pa napokon shvatio da je rat njegov krajnji intelektualni domet.
duso draga, tek upratih da si se javila, malo su me zatrpale notifikacije, pa tesko upratim kad se neko javi... mama ima stalne uspone i padove, tako je sad to dok ne prodju ove ogavne terapije... malo je sad psihicki trofnula jer je saznala da nakon hemo mora ici na puno, puuuuno zracenja, ali svi smo se okupili uz nju, a ima nas mnogo :D pa je dizemo... taman sam jutro provela s njom u bolnici... ali bice dobro. mora biti. hvala Ti puno, duso. tvoja pozitiva izbija kroz monitor. ljubim te :*
Ma bit ce ona dobro Vinjice samo ne treba pokleknuti, nego nastviti se boriti. Sretna je sto ima vas koji joj sve ovo olaksavate i nadu dajete. :-) "Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova. Uzevsi u obzir da je placa cista ljubav" Nista ne moze zamjeniti majku, jedna je jedina i najvrednjia. I kako Vinja kaze, mora biti dobro. ;-) :-****
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sektasi najvise prave problema islamu!!!
Bio ti još sretniji kad glavu izgubiš.
Ko god povezuje Bošnjake u Bosni i Hercegovini sa ovim, neka ode odmah psihijatru na liječenje.
i onog ko povezuje vjeru Islam sa ovim ubicama.
Pa mlade Moošnjakinje odlaze u Siriju baš ovima da se krešu sa njima kao lude , a Moošnjaci su masovno sa ovim a nerijetko čitamo i o poginulim jaHranima Moošnjama ovog kozojeba.
nekaga ako on to zeli!
A što ste više naporni sa ovim ISIL-om?
zar postoje stručnjaci za terorizam? al ovo je super vijest, jedna budala manje.
...konjusina.............
pijesak ti bio dom
Što se bijeli u gori zelenoj, al su snijezi al su labudovi, nit su snijezi nit su labudovi nego zubi Abdul Raqib Amina