Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa MC hranom i ostalom brzom hranom koja je veci ubica od cigareta, jednostavno zabraniti samo na javnim mjestima pusenje je ok ali uvoditi ovakav vid zabrane vodi samo prema anarhiji.
U dobu kada svi imaju neka prava nekom se ista ukidaju. Zar to nije malo problematično? Sve nas živo zagađuje i ubija ali cigarete su pravi i jedini problem.
Treba pušače skinuti sa zdrastvenog osiguranja pa neka nastave pušiti. Svaku iznenadnu kontrolu ili bolest naplatiti po punoj tarifi. Velike su to egoiste, samo smrad nista vise!
...Pušenje košta britanske zdravstvene usluge 17 milijardi funti godišnje... nije njima do zdravlja mladih... Al evo pozivam sve koji puse da se okanu, pusio sam i prestao... ljudi se varaju kad kazu da ne mogu prestati, lazu sami sebe....
Bio dam u Londonu cesto,pijes u pabi i obda napolje izadjes da zapalis i presjece te ladan vazduh i nije to to😂
a mozda pubove ugasit i alkohol koji je najgori ubjedljivo? u to ne diraj.... smijesno nek pusi ko hoce nije od cigare niko nikome zlo nanio...
do tad ce britanija biti puna afrikanaca, nece oni to stici uvesti.
Sandzaklija....smrdljivi
Nisam na starani ni pusaca a ni suprotno. Ali zamisli za pokusa neko nesto pederima zabranit?! Oni sto puse to nikom nista
svaka cast!
Dobar zakon, napravit ce velike ustede britanskom zdravstvenom sistemu. Isti zakon bi uveo i kod nas, samo bi ga malo prosirio na alkohol i kladionice ;)
Btw. polako ce i Zapad da uvede serijat :)
Pa placaju taj sistem, popusili vi k
To se tako radi. Svake godine povećavaš dobnu granicu za dozvoljeno pušenje, i vremenom ga ili potpuno istrijebis ili dovedeš na minoran postotak.