Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa kad momak pridje curi bice i to seksualni napad...
Sta podrazumjevaju pod napad? Mozda s guza?
To svaka treca koju zezaju a ne je*u na kraju prijavila :) A ove ostale se je*ko stuke i one su zadovoljne i sute. Dobar im prosjek, dodje da se svi je*u u 16. Nista, moramo kod nas da popravimo to stanje i da budemo kao i oni i po tom pitanju
Mora da su pregledali sve dijelove americke pite
TO JE ZAPAD, EVROPA KOJOJ HRLIMO. SVE ŠTO JE LOŠE DOLAZI OD NJIH. ETO ISPADE DA ČOVJEK NE SMIJE IMATI ,,ZDRAV,, STAV O PEDERIMA. AKO JE TVOJE UBJEĐENJE DA JE PEDERLUK BOLEST (NIŠTA DRUGO NEGO BOLEST!) I TO IZGOVORIŠ ISPADAŠ PRIMITIVAN, NEOBRAZOVAN, GLUP I NE ZNAM TI JA ŠTA SVE ČAK TETE SMATRAJU BOLESNIM JER NA ZAPADU (EVROPI) KAŽU DA JE PEDERLUK ,,OK,, E KAO JE PEDERLUK OK NEKA ODMAH UMREM.
Ebi ga. Nećemo Zapad, nećemo Istok, Nećemo Sjever, Nećemo Jug! Dali se ovdje ikad iko potrudio da sazna ŠTA U STVARI HOĆE NARODI KOJI ŽIVE U BIH ??? Osim što će sad napisat ljudi "Da imam posao platu, da mogu na more i na zimovanje".
sto u prosjeku znaci ako nije napadnuta da qrcu ne valja...
pa kad pustaju u zemlju svakakve budale, vecinom vasu bracu prasinare