Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da bi trebalo poslati NATO u Englesku da ih bombarduje jer ocito Londonska vlada ugnjetava jadni narod ... i jos trebaju pobunjenike da naoruzaju da se mogu braniti ko ljudi .
Ja vas novinare ne kontam nikako. Pa vec je pet puta objavljeno da je lik izvadio pistolj u tom taksiju i uperio u policajce kako bi pucao. Pogledaj mu sliku! Sta, ovo izgleda kao nevinasce neko, jel? 93% izgrednika su crni. On je bio tipicni \"idol iz geta\". Koliko god vi htjeli biti politicki korektni, svako sa imalo pameti ce sabrati dva i dva.
premalo je to kod nas na jedno seoce ide 600 policajaca
VAN SAT!
kako zivio tako i umro...sada ce tenkove na ulice kao u siriji. a engleska vlada sve nesto sere po svijetu. neka se malo pozabave sa sobom. sve kolonije su gore i imaju svoje \"kolonije\" koje ce se tesko iskorijeniti. zato englezi i bjeze u druge zemlje da rade.
Jedan diler na ulici manje. Policijo smo ih rokaj.
Ako je cesto drzo vala vako tri prsta nije ni cudo...sikter troprstasi!!!!
OVAKO SE ZA PRAVDU BORI?KADA NE OSTANE NIJEDAN DRUGI MOGUC NACIN.... BOSNJE BI SE SAMO PO GUZI POCESALE, TE REKLI: LIBO ME , NIJE MOJ PROBLEM
znal neko imal tamo muslimana i imal to veze sa njima?
Jesam lija to rekao tukmezu jedan?? On jeste bio kriminalac,cim je u ruci imao pistolj.Procitaj malo o njemu prije komentiranja.Nigdje nisam rekao nista protiv crnaca,a tebi je ovo divljanje i krađa uredi ili??? Sve ovakve strpati u zatvor bili bijeli,crni,rozi...kakvi god.
pogledati film Harry Brown
Moze on biti i dobar otac cetvro djece, a i narkodiler :) sad je jasno koja kasta je nadigla frku i pravi nerede... kuku vam britanci ...
On meni na slici ne izgleda nimalo naivno....Dobar prsten :). Samo mi nije jasno kad je uspio sklepat cak cetvoro djece???? Ma nije se on bavio kriminalom, nije imao kad, stalno je pravio djecu :)
Previse i prerano policija vuce za pistolj inace!
mozes reci da dobija metak u glavu? Bog neda nikakvo zlo, pogotovo ne SMRT nekom pa to bio najveci zlocinac. svak ce svoju pravdu dobit na Sudnjem danu!
KOLIKO JE ENGLEZIMA STALO DO ISTINE KAZE I SAM TEKST. NAREDNO SASLUSANJE ZAKAZANO JE ZA 12. DECEMBAR. A OVOM K.R.E.T.E.N.U. STO JE ODGOVORIO NA TEKST OD hmmmm JE DOVOLJNO DA NEKOG VIDI KO JE TAMNIJE PUTI I ON MU JE KRIMINALAC. R.A.S.I.S.T.A. F.A.S.I.S.T.I.C.K.I.