Nakon nedjela sina Andersa
0
Breivikov otac razmišljao o samoubistvu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes mi ga žao.Pustite mu sina da se čovjek ne sekira.
Interesantno kako se Breivik nikad ne naziva Teroristom... Uvijek se izmisljaju neki egzoticni nazivi samo ne pravi, a da je kojim slucajem Musliman pa taman da nikog nije ubio da je samo pokusao nebi bilo nikakve sumnje da je u pitanju terorista...
...pod dva...malo mu manje pricati o krscanstvu i mrznji prema muslimanima i islamu, pa bi imao umjerenog krstasa...ovako si dobio teroristu krstasa i samim tim zapecatio i svoju i njegovu sudbinu.
čovjek se borio protiv islama. uskoro će cijela evropa tako :)
Mali si ti ne možeš znati rahmetli Aliju 1. predsednika BiH. E on je trebao svog sina poslati na Mars. A ti bi trebao ga početi bacati djeca tvog uzrasta ga već par godina.
Alija? kjoji bolan sad alija? kakva sin kakva pi m.a.te.rina ??? na čemu si ti ? izgleda da je tvoj otac kriv što radije nije ostao dr.k.a.d.žija umjesto što je napumpao tvoju ma.t.er i ti se rodio
Otac sigurno nije kriv. Krivlji je Alija što sina nije poslao na Mars.
Mozete li misliti kako je bilo ocevima templara...oni su svaki dan mas`akrirali po vise od 77 muslimana... Tesko je biti otac krstaskog templara- teroriste...
@fuj slazem se. Otac je kriv jer ga je odgajao u mrznji. Evo sta je napravio i to svojima. Da bar ovako roditelji mnogih srpskih zlocinaca se odluce na samoubistvo zbog njihovog pravoslano-krstaskog terorizma. Doduse Srbija je jedna od prvih kao i rs po samoubistvima u Evropi.Narocito Banja Luka i taj tzv zapadni dio tzv rs-a prednjaci po samoubistvima godisnje. Valjda je savjest proradila jer su genocidni narod genocidne vjere. To im je u genima.
Kakva patetika i svakodnevno iznalazenje razloga kako bi se ekstremno-desnicarskom krscanskom teroristi i masovnom u.b.o.j.i.c.i dalo ljudsko lice!