Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo su bolesni ovi komentatori,trebao bi im neko ukazati na njihovo stanje!
@srbIN tako je bre! Samo pravi srbin zna detetu u glavu pucati!
Evropi želim da što prije prime Smrdiju u svoje društvo, a da u istoj na izborima pobijede Uadikaui. 5 godina su na sve moguće načine pomagali ili \'samo\' opravdavali srpski krvavi pir u HR i BiH, vrijeme je da osjete okus sopstvenog otrova. Srbija do Brisela!
Digni bre tri prsta ponosno, brate Srbine!
nadam se da će ovog kršćanskog templarskog teroristu pustiti, osloboditi te da će se ovaj templar vratiti u.b.i.j.an..j.u kršćanske omladine i dizanju u zrak auta oko zgrada norveške vlade !
Mogao bi dobiti 21 godinu zatvora.... hahahahahahhahahaha u J*e*b*em ti trunje i vlasicki sir
c.e.t.n.i.c.k.a posla FUUUUUUUJ.
zaista ne znam zasto mu sude - ovaj hladni nacista zasluzuje momentalnu smrtnu kaznu