Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest al\' malo sutra! on je samo marioneta neceg veceg! sta mislite, da je slucajnost sto je pobio neduznu djecu, mlade socijaldemokrate koji su podrzavali priznavanje palestine! ovo je terorizam i simbol neceg mnogo strasnijeg i vjerovatno izrael i sad imaju prste umjesane!
kad jedan krscanski ekstremista kaze da je djelovao sam onda u to nema nikakve sumnje nit ikakve teroristicke organizacije, ne dao bog da je bio neki musliman onda ovi nasi bosanci-skandinavci se ne bi gore smjeli ni vratiti sa svojih godisnjih odmora.. kao sto je samo pakistanska atomska bomba opasna jer je islamska, tako isto je samo islamski terorizam opasan i prijetnja, a na krscanski ekstremizam se gleda kao na postupke ludih osoba, nista opasno..
Pa i nasi kriminalci i ubice imaju mnogo vise od normalnog covjeka. Ako je u redu pobiti milione ljudi, pokrasti im sva prirodna bogastva te biti vlasnik svijeta onda ok. Ja ipak mislim da su g.amad cifutska...
Fino, cifuti su daleko pametniji od sviju nas, vlasnici portala i medija kao sto je ovaj...
Masoni, cionisti, cifuti su uzrokovali 99% zla u istoriji covjecanstva, a opet je islam neprijatelj broj 1 u svijetu. KAKO????
Kako obavještajne agencije,koje sve znaju,nisu znale za pripreme ovoga barabe???????????????????????Pa nisu htjele da znaju...bjelac,plave kose,mason,desničar...a eto,neka vam skandinavske slobode,Bošnje,koje napustište rodnu grudu,da budete na socijali.