Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dojavite zlatku da ne ide u brazil ako ga kojim slučajem pozovu...nije zbog zlaje,bojim se da će se ljudožderi otrovati...
Da čuo sam za tu sektu, zvali su ih Vlasi. Njihov knez Vlad Tepeš zvani Drakula ili ti ga Nabijač je nabijao svoje žrtve na kolac. Gdje se izgubiše ti Vlasi??? Za vrijeme Turaka ih je mnogo naseljeno na ove prostore, ali im se krajem 19. stoljeća i početkom 20. gubi svaki trag, samo se nekakvi Srbi spominju. Zanimljivo.
uskoro ce i u Bosni ovako zbog neimastine i siromastva
Cemu tolika svadja o nasem i vasem porijeklu. Vi hriscani evo imate idole sa slike u cijoj pozadini je vas vjerski znak pa se s njima solidariste i izmedju sebe se pozderite, jer to i zasluzujete.
Super ima li komad za mene:-) Jao, fuj, to treba zabraniti!
Stvarno ste naporni sa tim nacistickim raspravama vise, yebo vas hitler i drzava. Ako ne zelite da zivite jedni sa drugima izvrsite samoubistvo. ajd peace & love
I, kakvo je ? :D
Joj jeste vise dosadni sa tim nacionalizmom pun mi vas je vise, kad cete shvatit da je to instrument manipulacije one pametne manjine kako bi se bogatili preko vasih glupih ledja dok lajete jedni na druge.... samo recite nacionalizam halooo to je isfuralo :PPPPPP
NAVRATITE U PARLAMENT BIH, ŠVEDSKI STO-ČEKAJU VAS UGOJENE DEBELJUCE
Treba ih dovesti u Bosnu pa da pojedu naše političare, jedino ih se tako možemo riješiti
Vašem vjekovnom teroru je kraj,Albanci,Bošnjaci,Crnogorci i hrvati su vas skinuli sa grbače srpsk jaram i teror je završen,nema više,the end,otuda ta tvoja bolesna frustracija,ma ko va j...be,niste bolje ni zaslužili a Meša Selimović,kojega stalno citiraš je produkt vašeg vijekovnog terora,da zna Meša da ste nu sve džamije porušili i da se njegovim djelima kitite u grobu bi se prevrtao. Uglavnom balkanski narodi su skinuli vaš vijekovni jaram a ti citiraj prvu rečenicu\"srpskog\"pisca bismillahirrahman irrahim
Empanade sa mlevenim mesom od buta brrrrr
Plutarh (rimski pisac, iz eseja O jedenju mesa): \"Možete li se zapitati koji je razlog naveo Pitagoru da odbaci meso? Što se mene tiče, ja bih radije voleo znati pod kojim je neočekivanim okolnostima i u kojem stanju uma prvi čovek stavio svoje usne na meso i krv mrtvog stvorenja, izneo na stol mrtva, ustajala tela i usudio se nazvati hranom delove tela koji su do malope puštali glasove i krike, kretali se i živeli...?\"
Dodika kad bi pojeli otrovali bi se svi djuture!!!!!!!!!!!!!!!!ha ha ha ha A da nekazem sta bi bilo sa Bakirom ili Lagumdzijom.
Kršćanski teroristički kanibali.Jel to novi način obillježavanja uskrsa???
Rekli su odprilike: Mnogi od nas tačno znaju svoje hrišćanske pretke, i mogli bismo da pokažemo i direktne dokumente. Ali čemu to? Što bismo tim pominjanjem postigli? Ova zamjerka i ovakvo pitanje mogli bi se postaviti povodom otkrivanja svakog istorijskog podatka. U ime čega zatvarati oči pred istinom? Time se ništa ne mijenja, kao što se nikakva ljaga ne baca na bosansko-hercegovačke muslimane ako im se ukaže na njihovo porijeklo....Bili smo hrišćani pa smo ostavili stari vjeru i uzeli novu okupatorovu(osmanlijsku)...\" Meša Selimović (Sjećanja)
\"Moji bliži preci su iz Bileće. Selimovići su porijeklom iz Vranjske na granici Hercegovine i Crne Gore, od drobnjačkog bratstva Vujovića. Šefik Pašić koji je ispitivao porijeklo naših porodica, piše o tom na osnovu dokumenata koje je pronašao u arhivskim i porodičnim dokumentima.....Navodno je bilo devet braće i dvojica pređu na islam, da bi štitili jedne druge, i od njih su Selimovići i Ovčine. Kada sam 1972 godine naveo ovaj podatak(iz normalne radoznalosti i želje za otkrivanjem svoga korijena) neki intelektualci iz Bosne su mi to oštro zamjerili.