Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu čast !
A nije musliman svaka mu cast a pridruzit ce mu se i Chavez a mozda i Fidel Castro.
FREE PALESTINE!
Multi-kulti Sarajevo i BiH i tolerancija na djelu se primjecuje u ovim komentarima!!!
Kakve veze ima Hezbollah sa Palestinom??? Nidje veze....Hezbollah boravi u sasvim drugoj drzavi... To so Izrael niko u onome dijelu svijeta ne podnoci jer su ko vuk u stadu ovaca, je sasvim druga stvar. Pokreti i organizacije poput Hezbollaha su ocekivane, jer je u ljudskom genu ona stara partizanska...bolje grob, nego rob. Sve u svemu, pozdravljam odluku Brazila, i nadam se da ce i druge drzave slijediti taj put. Krajnji cilj, unistenje genocidne c.i.o.nisticke trovevine Izraela. Kakva slucnost izmedju tkz. entiteta RS i Izraela. Obadvije genocidne tvorevine bez legitimnog prava na postojanje...
Ako je moglo Kosovo, može i Palestina. Palestina je bila i prije tu sve dok velike sile nisu dozvolile njenu okupaciju od strane jevreja poslije II svj. rata.
Bogami ja nisam ni za Hezbollah a ni za Zioniste. Ekstremisti, kao i u drugim djelovima svijetu, i u Izraelu i Palsetini unistava zivot normalnim ljudima tamo...Mir za normalne, smrt nacionlizmu!
Sve kao nešto, Izraelci \'vaki, Palestinci \'naki. Ma nemate vi pojma. Priklanjate se onima svoje vjere. Ovčice u pravom smislu. Da znate kakve su zločine činili i kakve u s r a n e stavove imaju i Hezbollah i izraelska vojska, nadali biste se da se već jednom zajedno pokolju.
@BRAZIL Izgleda da imaju cim su priznali Palestince. Imaju ono sto TI NEMAS solidarnost , humanizam i najvaznije vjeru. Zato tebi i takima je mjesto zna se gdje
Ovaj HercegBosanac ne zna nesto, a to je da je BiH priznala Palestinsku drzavu, i da Palestina ima svoju ambasadu u BiH, nisam siguran je li Jugoslavija priznala bila Palestinu, al vrlo moguce da jeste. I jos nesto neznalico, Palestina postoji hiljadama godina, a prdekana zvana RS-a 10tak godina, i nastala je na genocidu, a druga prdekana zvana HB, je trjala godinu dana. Umjesto da se zalazete za kantonizaciju citave BiH, i time rijesavanje problema decentralizacije i zivite u snovima o trecem blentitetu.
Aferim Brazilu....
Malo mi je krivo, sto se ne gleda pravda i istina vec samo subjektivno i nacionalisticki. Da je Brazil kojim slucajem, stao u odbranu prava crnacke manjine, pretezno bi to podrzali samo propadnici crne rase, a ostali koji gledaju svoj interes, a ne pravdu ostali bi \"gluhi\" na to.
YES YOU CAN\'T
Islamisti? Ko je spomenuo \'islamiste\', papane mržnjom i cnn-om nadojeni?
Kakvo poredenje,,nadam se da si ovo vise ironicno mislio a ako nisi onda je tvoj komentar sranje a valjda znas gdje se to ostavlja.
Pa ne vidim zašto ne bi mogla i nezavisna RSK,ili nezavisna DALMACIJA,ili ISTRA,ili SLAVONIJA,ili nezavisni DUBROVNIK???? A vi tu herceg-SRPSKU možete napraviti u trouglu:grude-ćitluk-lištica,dalje od toga sljeduje vam turska noga u srpsko-hrvatsko dupe!
@Hercegbosna Veze ti blage nemas o ovoj temi. Palestina i PC ili tzv. HB nemaju ama bas nikakve slicnosti. A sto se tice Brazila - Svaka cast! Dosta je bilo popustanja cionistickim zlocincima.