Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOD NAS SVEKAR J..O SNAHU
to ti je krscanska religija u nas muslimana toga nema :P
Pokusajte i vi u IRSKOJ spaliti Kur\'an jer mozda izlijecite tu svoju neizljecivu BOLEST majku li vam zapadnjacku! Islam je jedini cista vjera koju pokusavaju ovi krcanski insajderi da uprljaju terorizmom i sl. stvarima!
STA FALI NEK SE PRCA NAROD :D
Brat sestri najbolje smjesti hahahahahaha :D Strašni su !
provjereno znam da se ovaj mali pojavljuje na na sa-x pod nadimkom AKADEMIK
Ljudi nisu nimalo krivi. Saznali su da su polubrat i polusestra tek kada su dobili dijete. Šta su mogli drugo uraditi? Ne treba kriviti njih nego njihove roditelje.
ma treba smak svijeta da sve ovo se poravna...
kod nas u mahali cika Vaha ima djete sa kcerkom i mali je student generacije
kad je p.e.d.e.r.l.u.k. normalna stvar, onda ovo dođe kao normalan slijed događaja. sljedeće uvodjene normalnog u društvene norme je p.e.d.o.f.i.l.i.j.a.
Ko kome ovdje sad? Da li su na kraju brat i sestra ili polubrat i polusestra? Kakva sapunica.
CCCC Nemas se sta cuditi, ti odavno upraznjavas ovu za tebe normalnu pojavu
Dobro za sapunicu........
aaauuuuuuuuuu jbt sta reci na ovo. Vec imaju dijete, \"steta\" vec napravljena. Mogu misliti koja griza savjesti ce proganjati roditelje .
sta je ovdje cudno? da sam znao da je ovo vijest, pozvao bih novinare kod nas u republiku srpsku da naprave reportazu o jednom od mnogo ovakvijeh slucajeva.