Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajući, ovaj haški tribunal je toliku glupost napravio, da li svjesno ili nesvjesno, od samih žrtava u BiH i šire, pa do vlade Srbije, sviju je stavio u nezgodnu poziciju.
Vrhunac amaterizma!!! Prvo krvoloka pustiti i očekivati bečke manire (?!) pa onda tražiti da se vrati! Gori od četničkih koljača su samo ovi haški neznalice i nesposobnjakovići! Shvaćaju li ti ljudi da žrtve rata upravo više zamjeraju njima (sudijama i tužiteljima) nego koljačima?
ono "vodu vari- vodu hladi" izvinjavam se na rijecniku ali ovi iz haga izgleda da ne mogu da se odluce " il' bi kakili il' bi piskili"
..u pravu je tužiteljstvo.....šešelja treba vratiti u zatvor, ali......sa šešeljom trebaju ići i njegovi suradnici, vojvoda grobar i početnik vučić, tako da bi ekipa bila kompletna...
Pjikvacim tjaktoj na pjikojicu i odo ojat hahhajah
Evo sad ce on, samo ovjeri kartu