Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako se to radi u kini...pa nek oni pustaju ovakve da zive.Citam jucer da Breivik hoce da upise fakultet,a oni mu to moraju pustiti zbog ljudskih prava o obrazovanju ili sta vec...LOL. http://www.liveleak.com/view?i=7fc_1436439605
A mogao je da proživi lijep i srećan život.. Budala.
Dođi kod nas u Zenicu
najsigurniji dok hilti ne pocne da radi
Pod supermax kategorijom potpadaju svi zatvori sa najvišim stepenom sigurnosti u USA. Vjerovatno ste mislili na ADX Florence supermax federalni zatvor gdje je smješteno 99% američkih masovnih ubica, Al Kaidinih operativaca i ostalih.
Šteta što nije USA u Evropi. Pola RS bi bilo u ADX Florence.
Smjestili bi nas u gradove i sela gdje smo bili vjekovima, dok genocidaški, kulturocidni i životinjski instikt dotičnih nije proradio.