Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja na ovoj slici vidim jednog bosanca, dva hercegovca, tri bosnjaka, 8 marokanaca, 3 sirijca, ostali nepoznatog podrijetla. zena: 0, ostale da peru gace muzevima
Mašallah, nigdje merhameta u crnoj Europi bez Bošnjaka... Neka him Allah dž.š. da berićet i lijepu nagradu.
To nije Bosanski nego muslimanski klub sa prostora ex Jugoslavije.U tom kubu su samo muslimani iz Bih i Sandžaka
Sa kim se vi druzite☺☺☺
bolje i sa njima nego sa vlasima genocidašima,silovateljima i ubicama žena i djece
Citav zapadni narodi protiv takozvanih izbjeglica a ovi nasi gubari im kofol zele dobrodoslicu....ma more ima da bidne sut u guz kad i vas Holandezi pocnu hebavat u mozak uskoro, samo se vi klincite !
@pujdo1 .... Upravo 😊 ... Nek se vrnu , glasaju SDfuckingA i ima svima da nam bidne puno boljeeeeesee...😜, ma tahki iz dijaspore i glasaju vecinom za nase omiljene nam stranke, boli njih tuki !!!
Baza se stvara :)
znaci kampovi i u holandiji....nema vise holandezi...sve arapi,crnci,bosnjaci i kinezi
Ukinuli ste komentare na članak koji promoviše prostituciju u Dubaiju i dotičnu Medinu, koja nam predloži nekakve stranice za navodno zapošljavanje. E pa kakve su to stranice i koliko su ozbiljne kada su se već ugasile (Caterrerglobal.com, Dubbizle.com), koje su imale isti hosting. Naravno da takve stranice se često premještaju i mijenjaju hostinge i nazive, jer se bave sakupljanjem prostitutki online i prodavanjem istih tim tamo arapima, pod raznim nazivima menadžmenta, asistentki i sl.
nek se yebu cure kad mi nemamo para da im damo....
@Flordian catererglobal.com i dubizzle.com, djevojka ima dobre namjere, nema potrebe biti zloban